Olay FM'de yayınlanan 'Spor Saati' programına katılan 2.Başkanı Ali Ademoğlu dunku canlı yanına katılarak carpıcı acıklamalar yaptı. "Takdir, tebrik ederken iyi de, eleştirirken mi kotu?. Bunlar sporun, futbolun icinde var. Eminim ki, Hamza Hoca ve oyuncular herkesden daha cok uzuldu. Onemli olan bu yaşadıklarımızdan dersler cıkarılması" "Başka konularla ilgilenmekten zaten buyuk transferler yapma şansımız yoktu. Hedeflerimiz teknik, ekonomik ve prestij başarısıydı. Hepsini birlikte yapmakta zorlanıyor olabiliriz. Ancak zaman bizi haklı cıkaracak" Hep perşembe Olay FM'de yayınlanan 'Spor Saati' gundemi belirlemeye devam ediyor. Başkan Ali Ay'dan sonra yeşil beyazlı kulubun 2.Başkanı Ali Ademoğlu'da dunku canlı yanına katılarak carpıcı acıklamalar yaptı. İlk olarak 2-0 sona eren Başakşehir macı hakkında konuşan Ademoğlu "Başakşehir macı bizde de hayal kırıklığı yarattı. Tabii ki bu tum kent icin de boyle. Hatta Turkiye'nin her yerinden telefonlar aldık. Uzulduğumuz konu; o gun tum kent oradaydı. Hayatında ilk kez maca gelen insanlar vardı. Futbolda her zaman istediğiniz olmuyor. Hocamız gerekli calışmaları yapacaktır" dedi. BEKLENTİDE OLAN UZULUR Mac sırasında ve sonrasında yapılan tepkiler icin de konuşan Ademoğlu "Neticeden dolayı gercekleşen bir tablo bu. Tribune gelen insan futbol gormek istiyor, galibiyet istiyor. Beklentide olan insan uzululur. Doğal karşılaşacağız bu tepkileri. Takdir, tebrik ederken iyi de, eleştirirken mi kotu?. Dozu kacmış olabilir fakat bunlar sporun, futbolun icin de var. Onemli olan bu yaşadıklarımızdan herkesin dersler cıkarması" diye konuştu. Hamza Hoca'nın ve oyuncuların bu tabloyu cok uzulduğunu de ifade eden Ademoğlu şunları soyledi: "SABAHA KADAR UYUMAMIŞLARDIR" "Teknik heyetimiz, futbolcularımız olayı daha farklı yaşıyor. Eminim ki, sabaha kadar uyumamışlardır. Ertesi gun kendi kendilerine nerede hata yaptıklarını sorgulamışlardır. Ders cıkarabiliyormuyuz ona bakmalıyız artık. Biz kentin mutlu olmasını istiyoruz. Bizim taraftarımız bambaşka. İstanbul'da 3-2 yenildik, Mudanya'ya kac bin kişi geldi. Ben bu taraftara ne diyebilirim?. İyi futbol istiyor, savaşın diyor. Yureğini ortaya koy, sahada rakibinden daha fazla mucadele et diyor. Butun olayımız bu. Ben sahada artık boyle bir Bursaspor goreceğimize eminim" "ZORLANIYOR OLABİLİRİZ" "Ligin ilk yarısını 4. bitirip de kume duşen takımları hatırlıyorum. Biz de İntertoto doneminde super başlamıştık, sonumuz kotu olmuştu. Takımımızın yavaş yavaş acılacağını tahmin ediyorum. Başakşehir hazır bir takım. Etki tepki olmayan bir ekip. Kent takımı değiller cunku. Taraftarımız bize inansın. Bu sene kadromuz bu. Seneye daha iyi olacak. Başka konularla ilgilenmekten zaten buyuk transferler yapma şansımız yoktu. Hedeflerimiz teknik, ekonomik ve prestij başarısıydı. Hepsini birlikte yapmakta zorlanıyor olabiliriz. Ancak zaman icersinde ozellikle ekonomik olarak 'İyi ki Bursaspor bunu yapmış' diyeceğiz. Diğer takımların yaşayacakları sıkıntıları ilerleyen surecte goreceksiniz." Bursasporluyuz.org