Futboluyla herkesi kendine hayran bırakan A Milli Takım'ın yıldız oyuncusu Emre Mor, Bursaspor'un yeni transferi Joshua John'u da ove ove bitiremedi... Genc yıldız, Bursaspor'un Hollandalı oyuncusu icin OLAY Spor'a konuştu. Danimarka'nın FC Nordsjaelland takımında John ile birlikte forma giydiklerini belirten Emre Mor, "John, Nordsjaelland'dan takım arkadaşım. Bircok macta birlikte oynadık. Cok kaliteli bir oyuncu. Aynı takımda onunla birlikte oynamak benim icinde buyuk tecrube oldu" dedi. İYİ PERFORMANS GOSTERDİ Hollandalı yıldızın cok hareketli bir stile sahip olduğunun altını cizen Milli yıldız, "Bursapor'a transfer olduğunu duyunca cok şaşırdım. Danimarka'da gectiğimiz sezon iyi bir performans ortaya koymuştu. Bu sezona da iyi başladı. Kendisini gostermesini acısından transfer olması lazımdı. Onun Turkiye'ye transfer olmasına sevindim. Cok suratli ve golcu biri. Bursaspor formasıyla yakın zamanda kendini gosterecektir. Bursaspor iyi transfer yaptı diyebilirim" diye konuştu. "YENİ BİR TAKIMIZ" A Milli Takım'ın Dunya Kupası elemelerine iyi bir başlangıc yapacağına inandığını ifade eden Emre mor, şunları soyledi: "Yeni bir takımız. Fatih hocamız bircok genc arkadaşı Milli Takım kadrosuna aldı. Herkes verilen şansı iyi kullanacaktır. Deplasmanda Hırvatistan ile oynayacağımız grubun ilk macında kazanmak istiyoruz. Cunku nasıl başlarsanız oyle gidiyor. Bu kez işi şansa bırakmamalıyız. Bunun bilince hazırlıklarımızı surduruyoruz." Bursasporluyuz.org