Transfer falan diyoruz ama personel maaşlarının bile odenmediği, futbolcuların 2 maaşlarının iceride durduğu bir kulup devre arasında transfer yapabilir mi sizce? Bence zor ama siz yine de umitsizliğe kapılmayın… 150 milyon lirada herhalde bir sıkıntı var ki, benzinlikle ilgili kredi calışması başlatılmış… Daha gecenlerde 2,5 milyon lira gibi icinde verginin de olduğu kısa vadeli borc, 2-3 yoneticinin elini cebine atmasıyla odenmiş kriz cozulmuştu… Dort gozle beklenen ama henuz netice alınmayan 150 milyon liralık kredinin gecikmesi bu tur krizlerin bolca yaşanmasının onunu acıyor… Cunku, para yok… Futbolculardan, alacakları icin ay sonuna kadar sure istendi… Personel maaşı henuz odenmedi… Doğal olarak yonetim bir cıkış yolu arıyor… 150 milyon liradan ses cıkmayınca da benzinlikle ilgili kredi calışması başlatmış… Banka, ekspertiz raporuna gore 25 milyon lira civarında bir kredi acmış orası icin. 150 milyon lira ay sonuna kadar yetişmezse muhtemelen benzinlik uzerinden bir kredi kullanımı gercekleştirecek yonetim. Transfer falan diyoruz ama personel maaşlarının bile odenmediği, futbolcuların 2 maaşlarının iceride durduğu bir kulup devre arasında transfer yapabilir mi sizce? Bence zor ama siz yine de umitsizliğe kapılmayın… Bir de icerideki gariplikler var… Kimisi para bulma peşinde kimisi ilginc planlar… Her toplantı gerilimli… Hadi icerde bir orta yol bulunur da dışarıdan maydanoz olanlara ne demeli? “Para bul desen” kacacak delik arar bu yancılar ama iş reklama geldi mi baş koşeyi kapmaya calışır… Bir de işin yuz yuze bakma tarafı var… Arkadan bin turlu numara cevirip sonra aynı ortama girmek nasıl bir duygudur ben bilmiyorum… Şunu da yazmazsam olmaz; kulupte gorevli antrenorlerden biri yurtdışına cıkacak, futbolcu izlemeye… Ucak bileti, otel vs. gibi işlemler yapılırken bir yoneticinin, “Daha yeni gitmedi mi oraya… Ne işi varmış?” diye sertleşmesi uzerine antrenorumuz ucak biletini kendi cebinden alıp yurtdışına gitmiş… Şimdi burada hangisi doğru? Hani yeni tuzukte yonetim 9+5’ten oluşacakmış ya, o bile fazla… 5 olsun temiz olsun… Orhan Guney / Olay
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Transfer işi krediye kaldı!