Super Lig ekiplerinden MKE Ankaragucu’nun Jamaikalı forveti Dever Orgill, gectiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonu da başarılı şekilde gecirmek istediklerini soyledi. Başkent ekibinin gectiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı 29 yaşındaki Orgill, Erzurum’daki Palandoken Dağı eteklerindeki Yuksek İrtifa Kamp Merkezi’nde 2’inci etap kampında, AA muhabirinin sorularını yanıtladı. Orgill, takımda atmosferin iyi olduğunu ve kadroya bazı genc futbolcuların da katıldığını belirtti. Deneyimli arkadaşların genc oyunculara ornek olması gerektiğini aktaran Orgill, bu sayede onların performansının da yukseleceğine inandığını dile getirdi. Orgill, gectiğimiz sezonun ilk yarısının takım acısından zor gectiğini anımsatarak, "Ancak ikinci yarıda takım olarak başarılı donem gecirdiğimizi duşunuyorum. Yeni transferle buyuk bir ivme kazandık. Ben de takıma katkıda bulunduğuma inanıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya calıştım ama benim dışımda takım arkadaşlarım olmasa yaptıklarımın hicbir anlamı kalmazdı." diye konuştu. "Umarım yeterince gol atarım" Yeni sezonda daha iyi olacaklarına inandığını vurgulayan Orgill, şunları kaydetti: "Hazırlıklarımız gayet iyi gidiyor ve takımdaki motivasyon ust seviyede. Gecen sezon olduğu gibi bu yıl da başarılı sezon gecirmeyi umuyoruz ve bunun icin hazırlanıyoruz. Ankaragucu’nun ligi iyi noktada bitirmesi icin elimden gelenin en iyisini yapmaya calışacağım. Fakat gol konusunda yorum yapmak istemiyorum. Hicbir zaman yapmadım, umarım yeterince gol atarım." AA
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Orgill: Başarılı bir sezon gecirmeyi umuyoruz