1 Su Bardağı Yoğurt 2 Adet Yumurta 1 Cay Bardağından 1 Parmak Eksik Sıvıyağ 1 Paket Kabartma Tozu 1 Tatlı Kaşığı Tuz 2 Su Bardağı Un

Yoğurt yumurta ve sıvıyağımızı cırpıyoruz. Kabartma tozu tuz ve un eklenip karıştırılır. Koyu kıvamlı bir hamur elde edeceğiz. Daha sonra yanmaz yapışmaz tavamıza cok az miktarda sıvıyağ koyuyoruz. Ve hamurumuzdan bir parca dokuyoruz. Bir tarafı piştikten sonra diğer tarafını ceviriyoruz. Pişen hamurlarımızı tabağımıza alıyoruz. İstediğiniz gibi servis yapabilirsiniz. Benim misafirlerim cok beğendiler hic kalmadı hepsi yenildi


www.nefisyemektarifleri.com
__________________