Provance gazetesi yazarı Lamperti, 'Paul Le Guen Fransa'nın buyuk değeri. Bursaspor'u sıcrama tahtası olarak kullanabilir. Bu sayede sıkıntıya giren kariyerini yukarıya doğru cekebilir' dedi. Bursaspor'un yeni teknik direktoru olması beklenen Paul Le Guen'in nasıl bir futbol mantelitesine sahip olduğu merak ediliyor. Provance gazetesi yazarı Lamperti, Paul Le Guen ile ilgili yayıncı kuruluşa acıklamalar yaptı. 'Bursapor icin iyi bir tercih olduğunu duşunuyorum.' diyen Lamperti şoyle konuştu: 'Son 1 yılını tatilde gecirse de ve sadece Ligue 1 maclarını yorumlasa da Fransa'nın buyuk değeri. Fransa'da 3 kez şampiyonluk yaşadı. Lyon'da buyuk başarılar elde etti. Taktik duşuncesi cok cok ilerde. Onun bu ozelliğini cok rahat fark edebilirsiniz. Lyon'daki gunlerinden sonra biraz kaotik surece girdi.' DEFANSI SAĞLAM TUTAR 'Milli Takım donemleri başladı. 2010'da Kamerun'la 1.turda Dunya Kupasına veda etti. Ardından cok ilginc bir tercih yaparak Umman'ın başına gecti. Orada futbolda bıraktığı izleri kaybetti. Bursa'ya donmesine cok seviniyorum. Bursaspor'u sıcrama tahtası olarak kullanabilir. İyi sonuclara ihtiyacı var. Bu sayede sıkıntıya giren kariyerini yukarıya doğru cekebilir. Bursaspor icin boyle bir teknik adam bulmak başarı. Ben bu birlikteliğin meyvelerinin cabuk alınacağına inanıyorum. Defansı sağlam tutup sonuca gitmek isteyen bir teknik adam.' Bursasporluyuz.org