Her zamanki gbi mac saatini beklemeye 1 hafta oncesinden başlamışdım.Umitliydim,biliyordumki futbolcularımız terlerinin son damlasına kadar mucadele edip emeklerinin karşılığını alıcaklardı. Ve zorlu 90 dk başladı.Karşılıklı ataklar sonucsuz cıkıyor,dakikalar su gibi akıp gidiyordu.İşde o anda tum trubunler inancından ayaktaydı hep bir ağızdan 25,000 kişi ''ERciyes goooollll gooollll''diye bağrıyordu.Bulmuşduk guzel ataklar ama sonunu cıkaramamışdık. Macın ilk 45 dk sı bitmişdi.Devre arasında diğer macların skorlarını duyduğumuzda adete karanlık bir karamsarlığa doğru gidiyorduk.Herkes pur dikkat macını izliyordu.En son Mustafa Sarp karşı karşıya tabiri caizse %100 luk golu kacırınca moraller 0 a inmişdi.Artık ligde kalma biletini kaybetmişdik.Cunku mac aleyhimize bitmişdi.Ben futbolcularımızı tebrik ederim hic uzulmesinler bence onları bu hale duşuren(Kayserispor) utansın.İnşallah seneye sizi 1. ligde gorurruz.İnşallah Uefa kupasında başarılı olursunuz. Bu saatten sonra: KAHROLSUN KAYSERİ,YAŞASIN ERCİYES dir benim sloganım __________________