Cekip gitmek yakışmaz
Futbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Cekip gitmek yakışmaz
-
05-10-2019, 01:19:47"Kaptan, OLAY SPOR`a transferiyle ilgili ozel acıklamalar yaptı. Egemen Korkmaz, 6 senedir Bursaspor formasını giydiğini belirterek, `Transferde benim icin ilk once Bursaspor gelir. Yeni yonetimle oturup konuşacağım` dedi. " Transferin gozde ismi Kaptan Egemen Korkmaz, OLAY Spor`a ozel acıklamar yaptı. Bursapor`un bu sezon başında koyduğu hedefi gectiklerini belirten Egemen, `Bursapor acısından cok kotu sayılmaz. 40 puan hedefti. Ona da ulaşmayı başardık. Hatta ustune de cıktık. Bir tek Galatasaray macı kaldı. Onu da kazanıp sezonu mutlu bitirmek istiyoruz` diye konuştu. İYİ MUCADELE ETTİK Takımın performasını da değerlendiren tecrubeli oyuncu Egemen Korkmaz, `Kendi peroformasımla ile ilgili birşeyler soylemek doğru olmaz. Bunun kararını hocamız ve seyredenler vermeli. Genel acıdan bakıldığında bir cok futbolcu arkadaşım iyi mucadele etti. Tabi ufak tefek inişler oldu. Bunlar da normal. Ancak herkes elinden gelenin en iyisini yaptı` dedi. TEKLİF YOK Bu sezon transferin gozdesi olan Egemen Korkmaz, şoyle devam etti: `Bu konuyla ilgili bilgim yok. Cok soru geliyor. Menajerimle devre arasında bir goruşme yaptım. (Benim icin teklif gelse bile bana iletme dedim) Şu an itibariyle teklif olup olmadığını dahi bilmiyorum. Bu sorunun cevabını menajerim Erdinc Şehit verebilir. Ben lig bittikten sonra karar vermek istiyorum.` BEN KARAR VERİRİM `6 senedir burdayım ve benim icin ilk once Bursaspor gelir. Kulubumle oturupkonuştuğumda şartlarda anlaşırsak kalmak isterim. Ancak bizler profesyoneliz. Şartlar neyi gerektirir, bilemiyorum. Fenerbahce ile ilgili de soylentiler var. Bunlar kesinlikle doğru değil. Benim yerime menajerim karar veremez. Buna ancak ben karar veririm. Beni isteyip istemediklerini bile bilmiyorum.` BURSA BENİM EVİM Galatasaray ile oynanacak sezonun son macından sonra yeni yonetimle masaya oturacağını anlatan Kaptan Egemen Korkmaz, `Kulubumle goruşmeden başka biryere gitmek bana yakışmaz. Sezon başında bir yıllık sozleşmeye imza attım. Bunu başkanla oturup konuştuğumuzda o karar verdi. O zaman da bircok transfer teklifi vardı. Ama ben her zaman Bursaspor`da oynamak istedim` dedi. __________________