Denizlispor'a super prim Super Lig'de 2019-2020 sezonun acılış macında evinde son 2 yılın şampiyonu Galatasaray'ı 2-0 yenerek maratona iyi başlayan Yukatel Denizlispor'da, Başkan Ali Cetin kesenin ağzını actı. Karşılaşma bitiminde soyunma odasına inip tum takımı tebrik eden Ali Cetin, Galatasaray galibiyetine 50'şer bin TL prim dağıtacağını acıkladı. Futbol Federasyonu'ndan gelecek paralara gore galibiyet ve beraberlik primlerini belirleyeceklerini ifade eden Cetin, "Şu an havuzdan ne kadar para gelecek bilmiyorum. Bu 3 milyon TL de olabilir, 2 milyon 800 bin TL de olabilir. Ancak Galatasaray macının galibiyet primi 50 bin TL'dir. Bu kadar para gelmese bile ben bu rakamın ustunu tamamlayacağım" dedi. Hedeflerinin ilk 5 sırada yer almak olduğunu yineleyen Ali Cetin, "Bu sezon galibiyet primlerimiz ortalama 50'şer bin TL olacak. Galatasaray'ı yenerek super bir galibiyete imza attık. Ben mac oncesi huzurlu ve rahattım. Kazanacağımızı biliyordum. Galatasaray'a daha fazla da atabilirdik ama olmadı. Guclu rakibimizin karşısında 2-0'lık bir skorla 3 puan almak da mutluluk verici" yorumunu yaptı. Teknik direktor Yucel İldiz ise temkinli konuştu. Halen eksiklerinin bulunduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, "Guzel başladık ancak yolun cok başındayız. Artık Antalyaspor'la deplasmanda oynayacağımız maca odaklanacağız. Transferde de hamlelerimiz olacak" dedi. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________