C4RN4GE-PawNiard-Noibat oyunu bırakıyoruz. Elit Warrior-Asas itemleri ve Karakterler
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- C4RN4GE-PawNiard-Noibat oyunu bırakıyoruz. Elit Warrior-Asas itemleri ve Karakterler
-
05-10-2019, 01:13:39Konuda da belirttiğim gibi oyunu bırakıyorum arkadaşlar. başıma gelen bazı olaylardan sonra malesef bu oyunun tamamen bir işkence olduğuna eğlenceden cok tedbir, guvenlik, tedirginlik, uykusuzluk, zaman kaybı olduguna karar verdim. İtemlerimin hepsini satıyorum. isteyen arkadaşlar benimle forum icinden konuşabilir. Warrior Krowaz Set +5 reb. (Smirnoffredbull a havale ile satıldıl) Dual +1 Ararat Ring : 1400 tl (Satıldı) Tek Tek alınırsa +1 Ararat Ring : 700 tl (Satıldı) Chaos Wirinom +5 reb. : 1650 tl (Satıldı) Dual Mino +2 : 350 tl (Havale ile 0mmms(Omur)'e Satıldı) İron Neck +0 : 100 tl (Havale ile 0mmms(Omur)'e Satıldı) Sos +2 : 325 tl (Site aracılıgı ile satıldı) Gab's Adamant +8 : 1200 tl (Takas + Havale ile) İron Neck +2 : 820 tl 321 Clanından herkeze rahatlıkla benim guvenebilirliğimi sorabilirsiniz. isteyenler ile yuzyuze alışveriş yapılabilir. satışlar ya once havale sonra urun şeklinde yada yuzyuze yapılacaktır. siteler uzerinden almak isteyenler komisyonu karşılar. Ankarada ikamet ediyorum. topluma acık merkezi heryerden internet cafeler olmaksızın buluşarak ic rahatlığıyla alışveriş yapılabilir. Unutulmamalıdır ki itemlerimin coğu serverda nadirdir. butun charı ve itemleriyle beraber alanlar icin serverda sayılı ve guzel yerlere ulaşacağının garantisini veririm. Bununla beraber yakın arkadaşlarım da oyunu bırakıyor. +8 Khanjar 620 tl +7 Moonlight 320 tl +7 Moonlight 320tl +1 Reb Asas Kro set 320 tl +0 iron neck 100 tl (Satıldı) +2 lego 280 tl +0 coc 30tl Ayrıca Arkadaşımızın bu yaza duğunu var onu burdan kutluyorum. onun icinde paraya ihtiyacı olduğunu soylemek isterim. Anlayışınız icin teşekkur ederim. __________________