Bursaspor’un tecrubeli file bekcisi Sebastian Frey, yeşil beyazlı taraftarlardan ovguyle bahsederek, “Taraftar tribunde olduğu zaman biz buyuyoruz” dedi. Bursaspor’un tecrubeli file bekcisi Frey, kulubun resmi dergisine acıklamalarda bulundu. Bursaspor’a gelişinden bahseden Frey, “Benim cok yakın dostum olan Taffarel’den Turk futbolu ve Bursaspor hakkında bilgi aldım. Kendisi Turkiye’de insanların futbola cok aşık olduğunu soyledi. Bursaspor’un cok iyi bir kulup olduğunu ve buraya gonul rahatlığıyla gelebileceğime soyledi. Ondan duyduklarım beni olumlu yonde etkiledi. Artık bende buradayım” dedi. “TAFFAREL’İ YEDEK BIRAKMAK COK BUYUK OLAYDI” Parma’da beraber oynadığı donemde Taffarel’i yedek bırakmasıyla ilgili acıklamada da bulunan ”Taffarel’i yedek bırakmak cok buyuk bir olaydı. O donem kulup, ‘Frey 1. kaleci, Taffarel 2. kaleci’ dedi. O buna asla kotu bir tepki vermedi. Daima bana destek oldu. Şimdi geriye donup baktığımda onunla ilgili her şey pozitif olarak kaldı. Hala goruşuyoruz. Hic kopmadık. O’na buyuk saygım var” diye konuştu. “GUZEL BİR DOSTLUK ORTAMI VAR” Bursaspor’daki hedefleri, teknik direktor değişikliği ve Bursaspor taraftarı hakkında da konuşan Frey, “Bursaspor’un Turkiye’de ust sıralarda yer aldığını biliyorum. Bu sezon da hedefimiz buyuk. Lige mağlubiyetle başladık ama zamanla iyi sonuclar alacağımızı duşunuyorum. Takımda bircok arkadaşımız yeni. Herkes birbiriyle cok iyi anlaşıyor. Eskiler yenilere yardımcı oluyor. Guzel bir dostluk ortamı var. Onemli olan uyum surecini hızlı bir şekilde atlatıp kazanan takım kimliğine burunmek. Bu oyuncu grubu birbirine kenetlenmeyi oğrendiğinde geri kalan her şey kolaylaşacaktır” acıklamasını yaptı. “DAUM’UN BİRİKİMİ TARTIŞILMAZ” Teknik Direktor Christoph Daum, hakkında acıklamada bulunan tecrubeli eldiven, sozlerine şoyle devam etti: “Daum, cok tecrubeli bir hoca. Onun bilgi ve birikimi tartışılmaz. Cok disiplinli ve başarıya odaklı bir insan. Bizi cok iyi calıştırıyor. Yaklaşımı da cok iyi. Daum’la birlikte cok başarılı olacağımızı duşunuyorum.” “TARAFTAR TRİBUNDE OLDUĞU ZAMAN BİZ SAHADA BUYUYORUZ” Taraftarlar hakkında da goruşlerini dile getiren Frey, “Tribundeki atmosfer inanılmazdı. Gercekten bizim icin buyuk bir itici guc. Taraftarımızın her macta bu ambiyansı yaratması işimizi daha da kolaylaştıracak. Cunku onlar koro halinde tezahurat yaptıkların da tribunde değil de sanki sahada koşan takım arkadaşlarımızdan biri gibi oluyorlar. Burada takımını cok seven bir taraftar topluluğu var. Ne desem yetersiz kalacak. Sadece şunu bilmelerini isterim, onlar tribunde olduğu zaman biz sahada daha da buyuyoruz” şeklinde konuştu. Kaynak:Bursa Hakimiyet
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Frey'den Taffarel acıklaması