Caykur Rizespor "Şen"lendi!
Futbol0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Caykur Rizespor "Şen"lendi!
-
05-10-2019, 01:12:00Caykur Rizespor, TFF 1. Lig takımlarından Altay'da forma giyen golcu futbolcu Mehmet Şen ile 1 yılı opsiyonlu olmak uzere 3.5 yıllık sozleşme imzaladı. Kulup futbol şubesi sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde duzenlenen imza toreninde yaptığı konuşmada, Mehmet Şen'i uzun zamandır izlediklerini belirterek, ''Mehmet Şen, genc ve son derece etkili bir futbolcu. Son macında da 2 gol atarak ne kadar isabetli bir transfer yaptığımızı gosterdi. Kendisinin uzun yıllar Caykur Rizespor'a hizmet edeceğine inanıyoruz'' dedi. Mehmet Şen ise Caykur Rizespor'a transfer olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, ''Emeği gecenlere teşekkur ediyorum. Son macında Orduspor karşısında 2 gol atarak Altay'a olan borcumu odeyerek ayrıldım. Herkes icin iyi bir transfer olduğuna inanıyorum'' diye konuştu. Mehmet Şen, Caykur Rizespor'da kaliteli golculerin olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: ''Zafer Biryol, Anderson ve Riberio, son derece deneyimli golculer. Ben bu ağabeylerimden her gecen gun birşeyler oğrenerek, hem de onlarla rekabet icinde olarak iyi işler yapacağıma inanıyorum. Burada onemli olan kulubumuzun başarısı. Hepimiz onun icin mucadele edeceğiz.'' __________________