Sivasspor’un orta saha oyuncusu Gokhan Bozkaya, TFF 1. Lig’de mucadele eden Eskişehirspor ile anlaştı. Gokhan Bozkaya, AA muhabirine yaptığı acıklamada, yarın Eskişehir’e gideceğini belirterek, "Sivas’tan ve Sivasspor’dan ayrılmak cok zor, ama oynamak istiyorum" dedi.Gecirdiği sakatlığın ardından bu sezon Sivasspor’da cok fazla şans bulamadığını ifade eden Bozkaya, "Sivasspor’dan kimse beni gondermedi.Ben kendi isteğimle ayrılıyorum. Acıkcası futbol oynamak, forma giymek istiyorum" diye konuştu. Sivasspor Kulup Başkanı Mecnun Otyakmaz, teknik direktor Bulent Uygun, yoneticiler ve taraftarlara teşekkur eden Bozkaya, Sivasspor’u ve Sivas’ı unutmayacağını soyledi.Sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştığı Eskişehirspor’da başarılı olmak istediğini belirten Bozkaya, "Eskişehirspor hedefleri olan, iyi bir takım. Buyuk bir camia, coşkulu bir taraftar grubuna sahip. Sivasspor’da ikinci lig şampiyonluğu yaşamıştım. Eskişehirspor forması altında da şampiyonluk yaşamak istiyorum" dedi. Eskişehirspor’un teknik direktoru Metin Diyadin ile Fenerbahce’de birlikte forma giydiğini anımsatan Bozkaya, Diyadin ile birlikte calışmaktan mutluluk duyacağını soyledi. Burada Sergen Yalcın ile birlikte oynayacağını belirten Bozkaya, "Sergen ile rakip olarak karşılıklı oynamıştım. Şimdi aynı forma altında birlikte oynayacağım. Sergen ile birlikte oynamak mutluluk verici" yorumunu yaptı.Sivasspor forması altında lig, kupa ve ozel cok sayıda maca cıkan, Sivasspor’u tarihinde ilk kez ikinci ligden birinci lige taşıyan kadroda yer alan Gokhan, kırmızı-beyazlı forma altında toplam 16 gole imza attı. __________________