Başkanı Ali Ay'ın en cok istediği teknik direktor olan Robert Prosinecki, calıştırdığı Azerbaycan'da, Kuzey İrlanda macı sonrası gelen Bursaspor sorusuna patladı. Azerbaycan dun akşam karşılaştığı Kuzey İrlanda karşısında, 90. dakikada Stuart Dallas'tan yediği gol sonrası 1-0 mağlup olurken, Prosinecki basın toplantısında sinirlerine hakim olamadı. Azeri gazetecinin "Turk basınına bakılırsa, sabah Bursaspor ile goruşmek icin Turkiye'ye gideceksiniz... Bu doğru mu?" sorusuna cevap veren Prosinecki, "Benim AFFA (Azerbaycan Futbol Federasyonu) ile yıl sonuna kadar sozleşmem var. Belki siz benim gitmemi istiyorsunuz!" dedi. Bunun uzerine gazeteciler, "Biz değil, menajeriniz dedi ki, Valencia'dan teklif geldi ve Prosinecki kabul etmedi. Yıl sonuna kadar burada mı kalacaksınız?" Prosinecki bu soruya da "Benim gercekten de gitmemi istiyorsunuz? Ben AFFA Başkanı ve Genel Sekreterle konuşmalıyım. Ondan sonra size bir şeyler diyebilirim." cevabını verdi. Prosinecki Bursaspor sorusuna sinirlenerek onundeki bardağı da kırdı. Azerbaycan 2018 Dunya Kupası Avrupa Elemeleri C grubuna muhteşem bir başlangıc yapmış ve 3 macta 7 puan toplamıştı. Buna karşın Azerbaycan sonraki 3 macta puan alamadı ve 7 puanla 4. sıraya kadar geriledi. İşte Prosinecki'nin basın toplantısında kırdığı bardak... SON DAKİKA GELİŞMESİ! Azerbaycan Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Elkhan Mammadov, "Prosinecki'nin sozleşmesi devam ediyor. Turk basını goruşmelerin olduğunu yazsa da, sonunda bunun yalan bir bilgi olduğu ortaya cıktı. Bursaspor yonetimi asla Federasyonla Prosinecki hakkında goruşmedi. Biz onları tanımıyoruz." ifadelerini kullandı. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Bursaspor sorusuna Prosinecki'den tepki!