Bursaspor Teknik Direktoru Hikmet Karaman, Başkan İbrahim Yazıcı'nın gectiğimiz cumartesi gunu deplasmanda oynanan Orduspor macında kendisine, "Hoca, benim ne adam olduğum oldukten sonra anlaşılacak." dediğini acıkladı. Bursaspor camiasında Başkan Yazıcı'nın vefat uzuntusu yaşanıyor. Hastane onunde gazetecilere acıklamalarda bulunan teknik direktor Hikmet Karaman, "Bir insan icin oldukten sonra methiyeler dizilir. Orduspor deplasmanında başkanımız şunu ifade etmişti; 'Hoca, benim ne adam olduğum oldukten sonra anlaşılacak.' dedi." diyerek şunları soyledi: "Onemli olan yaşarken değerleri anlamak. Şimdi biz başkanımızla ilgili konuşuyoruz; ama o bize 'gule gule' dedi ve gitti. Enteresan bir durum. Son haftalarda birlikteydik. Turk futbolu yonetici ve başkanlık adına buyuk bir değerini kaybetti. Turk futbolunun başı sağ olsun, Allah rahmet eylesin. Bursa şehri ve Bursa taraftarı buyukluğunu başkana yapacağı gorevle yerine getirmeli." Bursaspor Kaptanı Omer Erdoğan da "Hepimizin başı sağ olsun. Uc gundur hepimiz dua ettik. Allah mekanını cennet eylesin. Şuan konuşmak bile istemiyorum. Başımız sağ olsun." dedi. sondakika.com __________________