'Bir anda ortaokuldan, universiteye gidilir mi?' diyen genc teknik adam 'Burada oynamak her oyuncu icin avantaj. Calışarak, her sene ustune koyarak hedefe ulaşmak lazım. Ben gelecek adına umitliyim' şeklinde konuştu. Ziraat Turkiye Kupası 1. turunda Karacabey Birlikspor'u eleyerek bir ust tura cıkan Yeşil Bursa'da Teknik Direktor Nevzat Dincbudak Olay Spor'a konuştu. Turu gectikleri icin mutlu olduklarını ifade eden Nevzat Hoca 'Ust uste mac oynamak takımımızı etkiledi. Karacabey Birlik karşısında istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık fakat kazanmak onemliydi. Pazarspor macında cok daha iyiydik. Rakibe pozisyon vermedik, olu toptan bir gol yedik. Takımımızın ilerleyen surecte gelişeceğine inanıyorum. Oyuncularım tecrube kazandıkca sahada daha iyi şeyler goreceğimizi duşunuyorum' dedi. SIKINTILAR CEKTİK 'Yeşil Bursa'dan Bursaspor'a oyuncu gelecek mi?' sorumuza ise genc teknik adam şu cevabı verdi: 'Bu bir surec. Herşey bir anda olmuyor. Gecen sezon Yeşil Bursa'da forma giyen Muhammed Şengezer şu an A takımda. Genclerimizin inişli cıkışlı donemleri olacaktır. Mac oynadıkca, seriyi yakaladıkca herşey kendiliğinden ortaya cıkacaktır. Sezon başı bircok sıkıntı cektik. Kimi oyuncu gelmek istemedi, kimisi farklı duşuncelerle karşımıza cıktı. Yonetimin dahil olmasıyla birlikte sezona başladık. Birkac oyuncuyu daha kadromuzda tutabilirdik fakat olmadı.' BU KULUP AVANTAJ 'Burası profesyonel bir kulup. Burada oynamak her oyuncu icin avantaj. İllaki oyuncu Bursaspor'a gitmeyebilir. Futbol hayatı icin de burasının ne kadar onemli olduğunu bilmeli. Futbolcu buraya geldiği vakit 1 senede Bursaspor'a gitmek istiyor. Sabırlı olmak lazım. Bu işler o kadar kolay değil. Bir anda ortaokuldan, universiteye gidilir mi?. Calışarak, her sene ustune koyarak hedefe ulaşmak lazım. Ben umitliyim. Cem Başkanla iyi bir şekilde calışıyoruz. Oyuncularımıza bunları anlatıyorum. Şu anda iyi bir ortamımız var ve bu bize avantaj sağlayacak.' Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Bursaspor'da oynamak icin...