Hamza Hamzaoğlu, Başakşehir macı sonrası yonetimle konuştuktan sonra gorevde kaldığını acıkladı. Başakşehir macından sonra istifa etmeyi duşunduğunu belirten Hamzaoğlu, 'Yonetimle konuştuk ve kaldım. Cunku sahanızda ilk macınıza cıkıyorsunuz taraftarlar oyuncularınızı ıslıklıyor, aslında futbolcuların ustunden sizi ıslıklıyorlar. Oyuncularımın sahada yapamadıkları benim hatamdır. Futbolcularıma yapılan tepkiyi bana yapılmış sayarım. Biz taraftarımız icin burdayız, kulup adına birşeyler yapma gayreti icindeyiz. Bize destek olmalarını istiyoruz' dedi. TEPKİLER HOŞ DEĞİL Tepkiler icin de konuşan Hamza Hoca, 'Bursaspor formasını giyen her oyuncu bizim icin değerli, o sahada ter akıtan her oyuncuyuda sahada desteklemek gerekiyor. Bu tepkileri hoş bulmuyorum. En azından mac icinde oyuncuyu desteklersiniz, mac sonunda ise hoşunuza gitmediği durumlarda doğal bir tepki verebilirsiniz. Ama tribunden sahayı yonetmek, oyunu yonetmek, kulubu yonetmek hoş birşey değil. Bunu hicbir takımın tarftarının yapmaması gerektiğini duşunuyorum' diye konuştu. RİSK ALDIK GOLU YEDİK Yeni transferlerin beklentileri karşılama cabasında olduğunu ifade eden genc teknik adam, 'İlk iki haftaya gore karşıladıklarını duşunuyorum. Oyunumuz yavaş yavaş daha da iyi olacak. Başakşehir macına baktığımızda da ikinci yarı oyuna hukmeden taraf bizdik. Risk aldık o yuzden de golu yedik. Eğer biz atsaydık oyun daha farklı olabilirdi bugun de farklı şeyler konuşuyor olurduk. Oyunumuz ne durumda, eksiklerimiz neler, neleri daha iyi geliştirmemiz lazım bunları goruyoruz. Maalesef insanlar sonuc odaklı ve on yargılı olduğu icin bu tur tepkileri yaşamak durumunda kalıyoruz' şeklinde konuştu. Olay