Malili futbolcu yapılan goruşmede yonetime resti cekti. Bursaspor’da kalacağını soyleyen Traore boylelikle oturduğu yerden yılda 1 milyon Euro kazanacak. Yonetim krizden cıkış formulunu arıyor. Bursaspor’da Bakaye Traore işi tam bir arapsacına donuştu. Takımdan gonderilmek istenilen ve bu anlamda kendisine kulup bulması soylenen Bakaye Traore’den Yeşil Beyazlı kulup hic de beklemediği bir yanıt aldı. Dun Bakaye Traore ve menajerleri Bursasporlu yoneticilerle masaya oturdu. Sozleşmesi feshedilmek istenilen Bakaye Traore, yonetime “Hicbir yere gitmiyorum” diyerek resti cekti. Bu durum Bursaspor cephesinde soğuk duş etkisi yarattı. OTURDUĞU YERDEN KAZANACAK 31 yaşındaki Bakaya Traore’nin yapılan toplantıda, “Bursaspor’da kalacağım. Bu saatten sonra gitmeye niyetim yok” diyerek sozlerini tamamladığı ifade edildi. Malili futbolcu Bursaspor’da yıllık 1 milyon Euro garanti para kazanıyor. Teknik direktor Hamza Hamzaoğlu’nun kadroda duşunmediği Bakaye Traore bu doğrultuda oturduğu yerden para alacak. Lisansı cıkarılmayan tecrubeli krampon calışmalarını Vakıfkoy Tesisleri’nde surdurecek. Kaynak: Bursa Hakimiyet