Mustafa Kaplan: "Genclerbirliği'nden teklif alırsam..." Ankaragucu ile yollarını ayıran Mustafa Kaplan, TRT Spor'a bağlanarak son gelişmeleri ve ayrılık surecini değerlendirdi. Mustafa Kaplan'ın acıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde: "Genclerbirliği'nden teklif gelirse calışırım" Ankaragucu buyuk bir camia, buyuk bir cınar. Kimseyi kırgın değilim. Ben Ankaragucu'nde 10 yıl, Genclerbirliği'nde de 17 yıl calıştım. Genclerbirliği bildiğim bir camia. Genclerbirliği'nden teklif gelirse seve seve calışırım. Fakat Genclerbirliği ile goruşmem olmadı. Super Lig'den 2 kulup bugun beni aradı ve calışmak istedi. Bugun attığım tweetten sonra 2 kulup beni aradı ve calışmak istedi. Ben de hocaları olduğu icin bu teklifi reddettim. Ankaragucu'nde bu sezon yaptıklarımızı gectiğimiz yıllarda da yaptık fakat gundem olamadık. Bizim ilk 11'imizde gorev alan 9 oyuncuya Super Lig takımlarından teklif geldi. Fenerbahce'den teklif geldi mi? Denizlispor'dan cok oyuncumuzu sordular. Fenerbahce'den Boyd icin kimse beni aramadı. Djedje ve Pinto icin Trabzonspor Teknik Direktoru Unal Karaman beni aradı. Ankaragucu'nun yolu acık olsun. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________