Yeşil-mavili ekip tarafından Ardeşen Belediyesi Kultur Merkezinde yeni transferler Oğuz Kağan Guctekin, Burak Albayrak, Amedej Vetrih ve Dimitrios Chatziisaias icin tanıtım toplantısı duzenledi. Kulup başkanı Kartal, burada yaptığı konuşmada, her Rizelinin birinci takımının Caykur Rizespor olması icin calıştıklarını soyledi. Takım olma yolunda onemli işler başardıklarını ifade eden Kartal, "Camialar dayanışmayı sağlarsa gelecek nesillere sağlam bir takım bırakır. Rize’nin tamamı, Turkiye’deki ve dunyadaki butun Rizeliler bunun icin calışıyoruz. Camia olarak butun Rizeliler birlikte olmalıyız. Birlikte olursak başarırız. Bu bilincle calışıyoruz ve birlikte başaracağız." diye konuştu. Oyuncular icin Caykur Rizespor’un bir şans olduğunu vurgulayan Kartal, şoyle devam etti: "Onlar kendilerini Rizespor’da gosterecek. Daha iyi kariyer icin cabalayacaklar. Bu anlamda Oğuz Kağan ve Burak’a cok guveniyoruz. Vedat Muric burada başarılı oldu ve gitti. Genc oyuncular Fenerbahce’de oynama şansı bulamadı. Burada oynayıp daha iyi işler yapacaklarına inanıyorum." Hasan Kartal, yabancı oyuncuların ise Rize icin birer tanıtım elcisi olacağını kaydederek, kendilerinin de onlara iyi ev sahipliği yapma gayretinde olacaklarını sozlerine ekledi. Rize’ye gelmekten mutlu olduklarını kaydeden oyuncular ise torenin ardından taraftarlarla hatıra fotoğrafı cektirdi. gunluk gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Caykur Rizespor yeni transferlerini tanıttı