Malatyaspor, Pazar gunu kendi sahasında oynayacağı Mardinspor macının hazırlıklarını gunde cift idmanla surduruyor. Sarı-kırmızılı takımda Alper, Turgay, Hakan, Ali ve kaleci Emrah'ın sakatlıkları teknik heyeti duşunduruyor. Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktor Fahrettin Omerovic yonetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Alper, Turgay ve kaleci Emrah katılmazken, Hakan Soyler, Ali Şimşek ve Mehmet Budak ise takımla birlikte calıştı. Sarı-kırmızılı futbolcular, duz koşu ve kultur fizik hareketlerinin ardından dar alanda pas calışması gercekleştirdi. Sarı-kırmızılı futbolcu Zafer Demiray, antrenman oncesi yaptığı acıklamada, Mardinspor macının kolay gecmeyeceğini soyleyerek, "Mac oynanılmadan kazanılmıyor. Ust uste iki macımızı sahamızda oynayacak olmamız bizim icin avantaj. Bu maclarda taraftarımızın da desteğiyle sahadan iyi bir sonucla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu. Yeni transferlerden Caner ise, "Gaziantep Buyukşehir Belediyespor macında forma giyemedim. Ancak antrenmanlarda iyi calışıp kendimi gostermek ve bundan sonraki maclarda forma giymek istiyorum" ifadelerini kullandı. Bu arada Malatyaspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Mehmet Albayrak da takımla birlikte antrenmana cıktı. Takımla birlikte antrenmana cıkan Volkan Cekic'in kiralık olduğu Kayseri Erciyespor'dan sozleşmesinin fesh kağıdının beklendiği, bu kağıdın gelmesiyle Volkan Cekic ile de sozleşme imzalanacağı bildirildi. Ote yandan Malatyaspor Teknik Direktoru Fahrettin Omerovic, kulup idari binasında bir basın toplantısı duzenledi. Gaziantep Buyukşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldıkları macın ilk yarısında sergiledikleri futbolu beğenmediğini ifade eden Teknik Direktor Omerovic, "Daha istekli bir takım gormek istiyorum" dedi. Mardinspor macının kolay gecmeyeceğini ifade eden Boşnak teknik adam, "Bazı futbolcuları takımdan ayrılmış. Genc bir kadroyla maca cıkacaklar. Genc oyuncular ise kendilerini ispatlamaya calışacak. Biz ise, gercek futbolumuzu sergileyip, 3 puanla sahadan ayrılmak ve rahatlamak istiyoruz" diye konuştu. Bir basın mensubunun Malatyaspor'un hedefiyle ilgili soru uzerine Omerovic, "İlk 8 mac sonunda bakacağız, eğer bu maclar sonunda ilk 6'da olursak, daha ust sıraları hedefleriz. Kısacası, hedef kazandıkca ortaya cıkacak. Cunku hedefsiz takımı ben de istemiyorum" dedi. Sakat futbolcuların kendisini duşundurduğunu, ancak bu futbolcuların yerine gorev vereceği genc futbolcuların da onları aratmayacağına inandığını dile getiren Omerovic, sakatlıkların bu kadar fazla olmasının kendileri icin dezavantaj olduğunu, ancak futbolda bunların olan şeyler olduğunu sozlerine ekledi. Malatya İnonu Stadı'nda Pazar gunu oynanacak Malatyaspor-Mardinspor macının bilet fiyatları da belirlendi. Sarı-kırmızılı yonetiminden yapılan acıklamaya gore, karşılaşmanın biletleri acık tribun 3 YTL, maraton tribunu 5 YTL, kapalı tribunu 10 YTL ve VIP Tribunu ise 15 YTL'den satışa sunuldu. __________________