1912 Formulu
Futbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- 1912 Formulu
-
05-10-2019, 00:37:38KARŞIYAKA yonetimi, kulubun uzerine kabus gibi coken hacizlerden kurtulmak icin, tesis ve diğer taşınmazların yanı sıra banka hesapları, kulube ait tum eşyalar, bilgisayarlar ve telefonları 1912 Vakfı’na devretmenin yolunu arıyor. Başkan Akif Ersezgin, cuma gunu Selcuk Yaşar Tesisleri’nde eski başkanlardan Avukat Cihan Tursen ve yine eski yonetici Avukat Mehmet Yaya ile yonetim kurulunu bir araya getirerek detayları masaya yatırdı. Cihan Tursen ve Mehmet Yaya’dan olayın hukuki boyutuyla ilgili geniş kapsamlı bir rapor olan Ersezgin, devir icin duğmeye bastıkları ancak henuz bir aşama kaydedemediklerini acıkladı. Yonetim devirden once, idari binadaki bilgisayar, masa ve sandalyeler icin bir leasing firmasıyla anlaşarak ust uste gelen hacizden kurtulmayı planlarken, bu konunun da avukatlar tarafından incelemeye alınması kararını verdi. Surekli odeme yapmalarına rağmen haciz kabusundan kurtulamadıklarını belirten Başkan Ersezgin, “Sadece Spor Toto’da olan banka hesabımıza yatan paraya, elimize ulaşmadan 3. şahıslar tarafından el konuldu. Kulube yardım amaclı paraların toplandığı banka hesabımız da bir şekilde deşifre edildi ve o para da elimizden gitti. Ama işin en ilginci de, 7-8 sene oncesine ait alacaklılar bile, kulup kayıtlarında borc gorunmemesine rağmen karşımıza cıkmaya başladı. Mesala eski voleybolcumuz İnna bunlardan biri. Yonetim nasıl olsa para oduyor diye, bir yerden acık yakalayıp hacze geliyorlar. Ancak bu paraların odendiğine dair elimizde belgeler var. Fakat alacaklı insanın kapısına dayanınca insanın morali de bozuluyor. İş artık benim şirketimin kapısına kadar geldi. Yani bu donemde namuslu olup para odemek de sorun yaratıyor” diye serzenişte bulundu. __________________