Medipol Başakşehir’in sozleşmelerini uzattığı futbolculardan kaptan Mahmut Tekdemir ve kaleci Mert Gunok, en buyuk hedeflerinin şampiyonluk yaşamak olduğunu soyledi. Turuncu-lacivertli kulubun sosyal medya hesabından soruları yanıtlayan isimlerden Mahmut Tekdemir, şampiyonluk hayalini dile getirdi. Genc yaşta bu kulube dahil olduğunu aktaran Mahmut, "Yaklaşık 13 sene oldu. 13 senede hem ben hem de kulup inanılmaz yukselişler gorduk. Ustune koyarak geldik. Bu kulup beni bir yerlere getirdi. Son 5 yılımda inanılmaz şeyler yaşadım. Seviye atladım diyebilirim. Şampiyonlukların kıyısından donduk. Buradaki ilk hedefim, şampiyonluk yaşamak. Ben de o şampiyonluğu yaşamak istiyorum." ifadelerini kullandı. Milli takımda da uzun yıllar gorev almak istediğini aktaran tecrubeli futbolcu, "Orada iyi başladık ve iyi gidiyor. Avrupa Şampiyonası’na katılacağımızı umuyorum." diye konuştu. Mert: "Uzun sure kulubumuze hizmet etmek istiyorum" Kaleci Mert Gunok, yeni sozleşme imzaladığı icin cok mutlu olduğunu belirterek, "Bu teklifi kabul etmem kolay oldu. Başarıları beraber yaşayabilmemiz adına benim icin de yeni bir başlangıc. Uzun sure kulubumuze hizmet etmek istiyorum." şeklinde konuştu. Her sezon uzerine koyarak ilerlemenin en buyuk hedefi olduğunu dile getiren Mert, şunları soyledi: "Kulup olarak en buyuk hedefimiz, gectiğimiz sezon yakalayamadığımız şampiyonluğu elde etmek. Bunun icin var gucumuzle calışıyoruz. 100 yıllık camialara karşı yeni bir kulup olarak gorulebiliriz. Ancak sergilenen performans, ne kadar doğru işler yaptığınızın gostergesi. Bu kulubun Turkiye’de artık bir şampiyonluğu hak ettiğini duşunuyorum. Bizler de bu hedef doğrultusunda umarım en kısa surede başarıya ulaşacağız." değerlendirmesinde bulundu. Medipol Başakşehir’de Mahmut Tekdemir’in sozleşmesi 2023-2024, Mert Gunok’un kontratı da 2022-2023 sezonu sonuna kadar uzatılmıştı. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Mahmut Tekdemir ve Mert Gunok’tan şampiyonluk acıklaması