Ankaragucu, sozleşmesi biten forvet oyuncusu Enes Kubat ile tekrar anlaşarak sozleşmeyi uzattı. Yeni sezonda TFF 1. Lig’de mucadele edecek olan Ankaragucu’nde ic transfer calışmaları tum hızıyla devam ediyor. Sozleşmesi biten oyunculardan Omer Bozan ve Ferhat Culcuoğlu ile yeni kontrat yapan Sarı-Lacivertli yonetim, Super Lig ekiplerinden teklif aldığı bilinen Enes Kubat’ı da ikna ederek 2 yıllık sozleşmeye imza attırdı. İmza sonrası acıklamalarda bulunan Enes Kubat, “Sayın Başkanımız Mehmet Yiginer ile goruşmelerimiz sonucu yeniden sozleşme imzaladım. Ankaragucu efsanesini tekrar eski gunlerine dondurmeden ayrılmayacağımı ifade etmiştim.Yeni sezon da şampiyonluk yaşamak icin elimden geleni yapacağımdan kimsenin şuphesi olmasın. Bu sene inşallah yuvamda başarılı bir sezon geciririm. Camiamıza, hayırlı ve uğurlu olsun. Allah utandırmasın” ifadesini kullandı. Ankaragucu’nun altyapısında yetişen Enes Kubat, 2013 yılında Goztepe’ye gitmiş, daha sonra da Kartalspor’da forma giymişti. 2015-2016 sezonu oncesinde tekrar başkent ekibine donen 23 yaşındaki forvet oyuncusu, son iki sezonda 46 maca cıkıp 9 gol attı. Oncelikle sozleşmesi biten oyuncularla anlaşmak icin kolları sıvayan Ankaragucu’nde yonetim, Kenan Ozer ve Kaleci Korcan Celikay’a da tekliflerini sundu. 1 hafta icinde bu iki oyuncuyla ilgili net kararın cıkması bekleniyor. Klasspor
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Enes Kubat, 2 yıl daha Ankaragucu'nde