İc transfer calışmalarını surduren Bursaspor, Omer Aysan Barış'la, bir yıllığına daha sozleşme imzaladı. 15.06.2007 Vakıfkoy Orhan Ozselek Sosyal Tesisleri'nde duzenlenen imza toreninde konuşan Bursaspor Kulubu Teknik Asbaşkanı Ekrem Senal, Omer Aysan'ın her zaman Bursaspor'da oynamak istediğini soylediğini belirtti. Senal, ''Bizimle goruşmeye geldiğinde, (Ben anlaşmak icin geldim, pazarlık icin değil) demişti. Sozunu de tuttu. Bizim istediğimiz rakama imzayı attı. Hayırlı olsun'' dedi. Omer Aysan da, sozleşme suresinin onemi bulunmadığını ifade ederek, şoyle konuştu: ''Onemli olan benim Bursaspor'da oynama isteğimdir. Onumuzdeki sezonun sonunda da yine Bursaspor'la masaya oturacağım. Bundan kimsenin şuphesi olmasın. Gecen sezon boş mukaveleye imza attım. Bundan kimsenin haberi yoktu. Ayrılmak gibi bir niyetim hic olmadı. Bursa'yı ve taraftarımızı cok seviyorum. Hakkımda ulusal medyada cok şey yazılıp cizildi. Benim icin en buyuk takım Bursaspor.'' Takım olarak teknik direktor Bulent Korkmaz'dan cok şey oğreneceklerini dile getiren Omer Aysan, ''Kendisi başarıya ac bir teknik adam. Bursasporlu futbolcular olarak bizler de başarılı olmak istiyoruz'' dedi. __________________