Kayserispor Teknik Direktoru Hikmet Karaman, TRT SPOR’a acıklamalarda bulundu. Sozleşmesi yenilenen Karaman, Turk futbolunun mali yapısına değinirken transfer gundeminin onemli isimlerinden Deniz Turuc hakkında da bilgi verdi. Karaman’ın acıklamalarından satır başları şoyle: “Kuluplerimiz ekonomik olarak zor durumda. Turk futbolu bir şeyler yapmak zorunda. Fikir uretmeliyiz. Bu zorluklardan nasıl kurtuluruz diye duşunmeli. Yardım almak pansuman oluyor. Kayserispor’da da zor donemdeyiz. Başkan genel kurula gitti. Devam kararı alındı. Onunde 3 senesi varken genel kurula gitti. Ekonomik olarak bir tablo var onumuzde. Yapılandırma yururluğe girecek. Yayıncı kuruluşla problem var. Transfer yapmak zorundayız. Para kazanmak zorundayız. Taraftar UEFA’ya oynamak istiyor. Ama butceye gore hareket etmeliyiz. İşimiz kolay değil” "Trabzonspor zorda kaldığı icin yaptı" “Trabzonspor genclerle cok iyi iş yaptı. Ama onlar da zorda kaldıkları icin yaptılar. Muthiş bir isabet tutturdular. Teknik adamlar cesaretli olmalı. Ben şimdi 10 genci A takıma aldım. Bunların icinde sadece 1-2 tanesi mesafe kat etti. Diğerleri olmadı. Altyapılarımız iyi durumda değil” “Deniz Turuc icin net bir şey yok” “Kim Deniz Turuc’un gitmesini ister? Ben devam etmek istiyorum. Ama teklifler geldiğinde zihni celindiğinde zor durumda kalabilirsiniz. Anadolu takımları her sene 1-2 futbolcu satmak zorunda. Boyle olmaz acıktan devamlı yemek zorunda kalırlar. Burayı bir şirket olarak duşunun. Şu anda Deniz icin net bir şey yok” Kaynak: TRT SPOR
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- "Deniz Turuc icin net bir şey yok"