4-1’in ustune biz ne diyelim ki şimdi… “Ağır oldu” desek hafif kacacak, “Yazıklar olsun, istifa edin mi” desek toplanan 27 puana ayıp olacak… En iyisi bugunluk “Kendi duşen ağlamaz” diyelim… ..Ve şoyle devam edelim; 27 puanın da elbet bir yere kadar kredisi olacak… Yoksa; son 13 resmi macta 3 galibiyet hele hele son 5 resmi macta sadece “1” puan şimdiye kadar bircok kelle alırdı… Hamza Hoca’nın surekli yanında durmaya calıştık, tepkilerin de coğunun haksız olduğunu anlatmaya calıştık… Fakat, dunku Akhisar mağlubiyetinde tribunlerden yukselen ofkeye neredeyse biz de katılacak duruma geldik… “İstifa” sesleri eskiden Hamza Hoca icin bir hırs nedeniydi artık umursamaz hale gelmiş ki, cok formsuz… Formsuz diyorum cunku, Ricardo Vaz Te denen oyuncudan iki macta 7 gol yiyorsan, bu senin dersine hic calışmadığının gostergesidir… Ne kadar acı değil mi, bir oyuncudan 7 gol yemek… Bursaspor’da futbolcu olsam utancımdan sokağa cıkamazdım… Bakalım bugun bizimkiler ne yapacak? Ne diyorduk; kredi… Artık, sona geliniyor… Umarım Adana macı herkes icin yeni bir başlangıc olur… Jovic ve Onur’u da unutmadım… Jovic icin henuz yorum yok, Onur ise, iyi işlenirse faydalı olur… Orhan Guney / Olay