Boyle macları oynamak da zordur yazmak da… Hepimiz kac gundur stres altındaydık… Hele biz; takımla birlikte once Ordu ardından da Trabzon’da 4 sancılı gun gecirdik… Adeta futbolcuların gozbebeklerinin icine bakarak ne durumda olduklarını anlamaya calıştık. Ligde kaldıkları icin onları kutlayacak değilim fakat macı kazandıkları icin teşekkuru cok gormuyorum… Yalnız, hic kimse kusura bakmasın; en buyuk teşekkuru Trabzon takımına ve halkına etmemiz lazım… 60 kilometre uzağındaki komşusu Rize’nin değil Bursaspor’un ligde kalmasını istediler… Haaa, bazı sazanlar bu yazdıklarımdan bir mana cıkarmasın; Bursaspor onlardan daha fazla saldırdı ve kazandı… Sadece bu… Altında birşey arayanlara ben de o zaman derim ki, Rize’nin, hem Osmanlı hem de dun Alanya karşısında aldığı galibiyetler ne ayak… Ayrıca, bu sezon “yaşandı ve bitti” denecek kadar basit bir sezon değil… Kritik sınavını, işini, ailesini bırakıp binlerce kilometre uzaktaki sevdasına koşan yuzlerce insanın akıttığı gozyaşının faturası muhakkak olmalı… Eğer, aynı tas aynı hamamsa, bu yıl olmadı onumuzdeki yıl duşeriz… Tabii ki, en buyuk gorev Ali Ay ve ekibinde… Once onlar “devam mı tamam mı” diyecek… Tamamsa, yolunuz acık olsun, yok devamsa keskin kılıcını gorelim Başkan… Trabzon halkına teşekkur ettik ama takım icinde de bence kocaman yurekleriyle risk alan 3 kişiyi de unutmak istemiyorum; MUSTAFA ER, İVKO GANCEV, GİOVANNİ… Omuzlarına yuklenen tonlarca ağırlığın ustesinden buyuk bir soğukkanlılıkla gelmeyi başardılar… Helal olsun ucunuze de… Bursaspor’un sizin gibi yurekli, cesaretli insanlara ihtiyacı var… Biliyorum uzun oldu ama son olarak da Bilal Kısa’dan bahsetmek istiyorum; Ona da helal olsun… Dun once kenarda Mustafa Hoca’ya destek verdi, oyuna girince de takımı sırtladı… Siz yine de iyi duşunun derim; bu Bilal hem saha icinde hem saha dışında işimize yarar… Taraftarı unutmadım; isteyince oluyu bile diriltirler… Size de helal olsun… Orhan Guney