TFF’nin ısrarına Karaman tepkili
Futbol0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- TFF’nin ısrarına Karaman tepkili
-
04-10-2019, 23:38:15Hikmet Hoca, ’Federasyonumuz madem kararının arkasında duruyor keşke +4’u de ortadan kaldırsaydı. Bizim tribunde oturtacak oyuncuya ihtiyacımız yok’ dedi. Bursaspor Teknik Direktoru Hikmet Karaman, Turkiye Futbol Federasyonu’nun yabancı futbolcu sayısı konusunda 6+0+4’te ısrarcı olmasına Avusturya’dan tepki gosterdi. Futbolcuyu tribunde oturtma luksunde olmadıklarını belirten Karaman, “Sadece biz değil bir cok kulup şimdi ne yapacağını duşunuyor. TFF madem bu kadar kararının arkasında neden +4’u de kaldırmadı. Sadece 6 yabancı yapsalardı daha mantıklı olurdu. Tribunde oturacak oyuncuyu ne yapayım ben” diye konuştu. ’KİM ALDI BUNLARI?’ Bursaspor’un kadrosunda bol miktarda yabancı oyuncu bulunduğunu, yapacakları transferlerin de yabancı ağırlık olduğunu vurgulayan tecrubeli teknik adam, “Once şunu sorgulamamız gerekiyor; Bursaspor’un kadrosunda neden bu kadar cok yabancı oyuncu var. Kim aldı bunları, niye aldı? Sadece Forsel’e odenen bir rakam var inanılır gibi değil. Bol miktarda para alacaklar ama iş katkı koymaya gelince yoklar” diye konuştu. ’ZAMANIMIZ DARALIYOR’ Transferler konusunda yonetimin calıştığını yineleyen Hikmet Hoca, “Camiamızın merakla yeni oyuncuları beklediğini biliyorum. Ben de onlar gibi bekliyorum. Zamanımız daralıyor ama biraz daha sabır etmeliyiz” ifadelerini kullandı. Kampta alternatif oyuncu sıkıntısı yaşadığı gozlenen Karaman’ın, yonetimle yaptığı goruşmelerde, “Avrupa kupası macımıza cok az sure kaldı. Bir an once bu işi bitirin” şeklinde konuştuğu oğrenildi. Olayspor __________________