Karşıyaka galibiyetinin ardından acıklamalarda bulunan Ankaragucu Başkan'ı Mehmet Yiğiner, tum Ankara'ya birlik cağrısı yaptı. Karşıyaka galibiyetinin ardından acıklamalarda bulunan Ankaragucu Başkan'ı Mehmet Yiğiner, tum Ankara'ya birlik cağrısı yaptı. Cezası nedeni ile Afyon'da oynayan Ankaragucu, Karşıyaka'yı 1-0 yenerek ligde 3'de 3 yaptı. Karşılaşmanın ardından Başkan Mehmet Yiğiner Sporanki'ye acıklamalarda bulundu. İşte Yiğiner'in acıklamaları; Rakip kendini kapatarak başladı oyuna. Katı defans yaparak kontra atak şansı aradı. Tabii fırsatları değerlendiremedik. Ama baskımız golu getirdi. Galibiyet bizi mutlu etti sevindirdi.Guzel ve mucadeleci bir mac oldu. Ligde herkes herkesi yenebilir. İnşallah 4. macımızı da alırız. Buradan başta futbolcularımıza, teknik heyete, bunun yanında ruhen bizle olan taraftarlarımıza ve bizi yalnız bırakmayan basın mensuplarına teşekkur ediyorum. İnşallah taraftarımızın karşısına cezamız bitince lider olarak sahaya cıkar sonunda da şampiyon oluruz. Afyon tesisleşme adına cok buyuk işler yaptı. Bizleri ağırladılar, evimizi aratmadılar. Tum yetkililere teşekkur ediyorum. Gonul ister ki Ankara’da tesisleşme, stadyum adına guzel işler yapılır. Şu ana dek bir şey yok. Bakıldığı zaman bayramda her şehrin burokratları takımlarını ziyaret ediyor. Ama bizde boyle bir şans yok. Taraftarlarımız ve Ankara halkı bizi desteklerse bu stadyum işini hep beraber cozeriz. Ankaragucu taraftarlarına buradan seslenmek istiyorum. Ankaragucu dışında en ufak tezahurat olmasın tek ses tek yurek olunsun. Ankaragucu birlik beraberlik ile başarıya ulaşır ki Ankaragucu dışında tribunlerimizde başka kelime cıkmazsa şampiyonluğa gideriz. Başka tezahurat yapılmasına musaade etmeyelim. Başarıya hep beraber ulaşalım. SPORANKİ OZEL - MUHAMMED ERDOĞAN