Bir yıldız doğuyor
Futbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Bir yıldız doğuyor
-
04-10-2019, 23:21:46Samet Hoca'nın A takıma cıkardığı Selcan, Bursaspor'da başarılı olup, adımdan soz ettirmek hedefindeyim diye konuştu. YOLA DEVAM Olağanustu kongrede 3 yıllığına secilen Başkan İbrahim Yazıcı tarafından goreve getirilen Teknik Direktor Samet Aybaba, Bursaspor`da genclerin umudu oldu. Altyapıdan yetişen gencler birer birer A Takımda kendini gosterme fırsatı buluyor. Bu oyunculardan biri de 17 yaşındaki Selcan Pekkanlı. Samet Hoca`nın ilk kez Denizli`deki Mehmetcik Turnuvası`nda oynattığı Selcan adeta ışıldıyor. HAVA TOPLARI İYİ Genc yıldız adayı Antalya Kampı`nda yaşadıklarını OLAY Spor`a anlattı. Kısa boyuna rağmen stoper mevkiinde oynayan Selcan`ın en buyuk ozelliği seri olmasıyla birlikte hava toplarına iyi yukselmesi. Teknik Direktor Samet Aybaba, Selcan Pekkanlı icin `Arkadaşları ile birlikte gelecekte Bursaspor`a buyuk hizmetleri olacak` yorumunda bulunuyor. AMATORDEN GELDİM Bursaspor`a 3 sezon once amator kume takımlarından Fidyekızık`tan geldiğini anlatan Selcan Pekkanlı, şoyle konuştu: `Fidyekızık`tan antrenorum olan Mesut Hoca beni Bursaspor`a kazandırdı. Altyapıda ceşitli kademelerde forma giydim. Bursaspor`da olmaktan dolayı da cok mutluyum. Samet Hocamızın biz genc oyuncular icin buyuk şans olduğunu duşunuyorum.` COK ŞANSLIYIM `Sercan Yıldırım ve Volkan Şen`in cok iyi performans gostermesi ve direk oynamaları da bizim onumuzu actı. Yarın oburgun bizlerin de A takımda oynayabileceğimizi gosteriyor. Once Bursaspor`da ardından da Turk futboluna iz bırakmak istiyorum. Kaptanımız Egemen Korkmaz ve Omer Erdoğan`ı ornek alıyorum. Gercekten cok iyi iki stoper ile aynı takımda oynadığım icin kendimi cok şanslı hissediyorum. Galatasaray`dan da Song`u ornek alıyorum.` FORMAYA TALİBİM Bursaspor formasını Turkcell Super Lig`de giymek istediğini vurgulayan 17`lik stoper Selcan Pekkanlı, sozlerini şoyle tamamladı: `Bursaspor formasını giymek inşallah bize de nasip olur. Ben o formayı giydiğim zaman Bursaspor`u başarıyla temsil edeceğime inanıyorum. Bursaspor`da başarılı olup adımdan soz ettirmek amacındayım.` __________________