Eskişehirspor Teknik Direktoru Ertuğrul Sağlam, pazar gunku randevu icin konuştu Pazar gunu eski takımı Bursaspor’a rakip olacak olan Eskişehirspor Teknik Direktoru Ertuğrul Sağlam, Olay Spor’a onemli acıklamalar yaptı. 4 sezon guzel gunler gecirdiği Bursaspor’a ilk haftada rakip olmayı kaderin bir cilvesi olarak goren Sağlam ’Antrenorluk hayatımızda belki elde edeceğimiz en onemli başarıları Bursa’da kazandık. Sonrasında ceşitli sıkıntılar ortaya cıkınca istemeyerek de olsa bir ayrılık yaşadık. İlk macta Bursaspor cıktı. Bu futbolun bir guzelliği, kaderin cilvesi’ dedi. ’KAYBEDEN KAZANANI ALKIŞLASIN’ Kendisi acısından duygusal bir karşılaşma olacağını da ifade eden başarılı teknik adam ’Bundan once de daha evvel calıştırdığımız kuluplere karşı oynadık. Ama bu başka. Bu biraz daha duygusal olacak. Sonucta işin icinde Bursaspor var. Bir tarafında duygusallık, diğer tarafında profesyonellik olacak. Konuşurken bile heyecanlanıyorum. Dostluk icinde gecsin. Kaybeden kazananı tebrik etsin’ diye konuştu. ’KIRGINLIĞIM YOK’ Bursaspor camiasından hic kimseye bir kırgınlığı olmadığını da belirten Sağlam sozlerini şoyle tamamladı: ’Bursaspor camiasından hicbir kimseye kızgınlığım, kırgınlığım yok. Bursaspor benim hayatımdan hic yok olmayacak. Gonlumun hep bir kenarında yer alacak. İnanıyorum ki, o taraftar ve camia icinde bizde yok olmayız. Biz butun guzellikleri Bursa’da yaşadık. Bursa şehrini, camiasını, taraftarını cok seviyorum.’ ’HERKESE TEŞEKKUR ETTİM’ ’Ben Bursaspor’dan guzel ayrıldım. Takımın kotu gidişatı ve kamuoyunda beklenti vardı. Daha fazla zarar vermeyelim diye gittik. Ayrılışımda herkese teşekkur ettim. Hicbir kimse ile sorunum yoktu. Benim ayrılışımın tek nedeni takım ile ilgiliydi. Zaten sonrasında camiada bir toparlanma ve butunleşme oldu. Amacımız buydu. Takımı bırakıp da gidip 2-3 gun sonra başka bir takımla anlaşmadık. 5-6 ay calışmadık ondan sonra Eskişehirspor’la el sıkıştık. Vicdanen cok rahatım.’ Olayspor