Hamzaoğlu: "İlk macımızı kazanırsak..."
Futbol0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Hamzaoğlu: "İlk macımızı kazanırsak..."
-
04-10-2019, 23:06:26Akhisar Belediyespor teknik direktoru Hamza Hamzaoğlu, Super Lig'in ilk haftasında oynayacakları Elazığspor karşılaşması oncesinde acıklamalarda bulundu. Akhisar Belediyespor Teknik Direktoru Hamza Hamzaoğlu, Sanica Boru Elazığspor macından 3 puanı almayı hedeflediklerini belirterek, "Oradan alacağımız guvenle sonraki haftalara daha iyi cıkacağımızı umit ediyorum" dedi. Spor Toto Super Lig'de mucadele eden Akhisar Belediyespor, Sanica Boru Elazığspor karşılaşmasının hazırlıklarını, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde surdurdu. Teknik Direktor Hamzaoğlu, gazetecilere yaptığı acıklamada, Spor Toto Super Lig'in yeni sezonunda daha başarılı olmak icin calışacaklarını soyledi. Futbolcuların kondisyonunun iyi olduğunu ifade eden Hamzaoğlu, "Elazığspor macında 3 puanı alırsak, oradan alacağımız guvenle sonraki haftalara daha iyi cıkacağımızı umit ediyorum. Herhangi bir eksiğimiz gorunmuyor. Mustafa Aşan'ın da sakatlığı gecmek uzere" dedi. Hamzaoğlu, bir gazetecinin "takımda tek eksik Gekas" değerlendirmesi uzerine, şunları ifade etti: "Kendince bir takım duşunceleri olabilir. Ondan daha farklı bir davranış beklerdim. Bu kadar sevgiden sonra ilk anlaşan ve ilk gun antrenmanda hazır olan Gekas olmalıydı. Kendisi bilir, sonucta kimseyi eleştiremeyiz. Gelirse cıkar oynar, antrenmanlara katılır. Bizim kimseye kapımız kapalı değil, kimseye de gonul koyacak durumda değiliz. Bizim sozleşmeli oyuncumuz, gelmek isterse kulubumuzun sunduğu şartları kabul eder." Ligin başlamasıyla yeni transferleri değerlendirme şansı bulacaklarını vurgulayan Hamzaoğlu, sozlerini şoyle tamamladı: "Lige bu kadro ile başlayacağız. Gerekirse ilerleyen haftalarda transfer duşunebiliriz. Yonetimimiz Oumar Niasse ve menajeri ile goruşuyor. Kendisi kadromuzda olmasını istediğimiz bir oyuncu." Kaynak __________________