Erdem Ozgenc, Genclerbirliği'nde
Futbol0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Erdem Ozgenc, Genclerbirliği'nde
-
04-10-2019, 23:03:25Erdem Ozgenc, Genclerbirliği'nde Super Lig'in yeni takımı Genclerbirliği'nden flaş bir transfer hamlesi geldi. Genclerbirliği, Erdem Ozgenc ile 1 yıllık sozleşme imzaladığını acıkladı. "Hedeflerine katkı vermek istedim" İmza toreninin ardındna konuşan Erdem Ozgenc'in acıklamaları şu şekilde: Şampiyonlukla bitirdiğimiz gecen sezonun devre arasında Genclerbirliği ailesine katıldım. Kırmızı-siyahlı formayla camiaya yakışır performans sergilemek icin de elimden geleni yaptım. Camiamızın, ait olduğu yere donerken yaşadığı şampiyonluk sevincinde ufak da olsa katkım olduysa ne mutlu bana… Şampiyonluk yaşadığım takımımdan kısa sure once kişisel nedenlerle ayrılmak durumunda kaldım. Ozellikle belirtmek isterim ki bu surecte ne başkanımız ne genel menajerimiz ne de teknik direktorumuzden gitmem yonunde bir telkin almadım. Nedenlerimi paylaştım, anlayışla karşıladılar, ben de yapmam gerekeni yaptım ve uzulerek de olsa kırmızı-siyahlı formaya veda ettim. Gecen kısa surede sıkıntılarımı cozdum ve şampiyonluk yaşadığım kulube donmek, hedeflerine katkı vermek istedim. Kulubumuz yoneticilerine de duşuncemi ilettim. Ailem gorduğum Genclerbirliği’nde bana yeniden forma giyme şansı veren başta başkanımız Murat Cavcav, genel menajerimiz Emrah Atasoy ve teknik direktorumuz Mustafa Kaplan’a teşekkur ederim. Desteğini esirgemeyen değerli Genclerbirliği taraftarlarına da her zaman yanımda oldukları icin minnettarım… KAYNAK: İNTERNETHABER __________________