Malatya'da sıkıntılı acılış
Futbol0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Malatya'da sıkıntılı acılış
-
04-10-2019, 23:00:01Malatyaspor, 2006-2007 futbol sezonunun acılışını duzenlenen torenle gercekleştirirken, torende sağlam olmadığı gerekcesiyle kapalı tribune taraftar alınmaması sıkıntı oluşturdu. Malatyaspor'un İnonu Stadı'nda gercekleştirilen sezon acılışına Malatya Valisi Halil İbrahim Daşoz, CHP Malatya Milletvekili Mevlut Aslanoğlu, Emniyet Muduru Ali Osman Kahya, Kulup Başkanı Haşim Karadağ ile Yonetim Kurulu uyeleri katıldı. İnonu Stadı'nın kapalı tribunlerinin sağlam olmadığı ve taraftarların buraya alınamayacağı yonundeki Valilik yazısı nedeniyle protokol uyeleri de acılışta maraton tribunde taraftarların arasında oturdu. Malatyaspor Kulubu Başkanı Haşim Karadağ, acılışta yaptığı konuşmada, "Bu statta 2-3 yıldır sorunlar vardı. Bu sorunlar neden bugun son haftada gun ışığına cıktı, bunu merak ediyorum. Soz veriyorum, bunları yaptıranları bulup, şu meydana cıkartacağım. Bu konunun Valilik makamı ile ilgisi yok" dedi. Başkan Karadağ, Malatyaspor'un yeni sezonda şampiyon olacağını da sozlerine ekledi. Vali Hali İbrahim Daşoz ise, kapalı tribunun kapatılması kararı ile ilgili olarak taraftarlara seslenerek, "Heyecanınız biraz buruk. Ama sadece size şunu soylemek istiyorum, en azından şuan sahip olduğumuz bilgi itibariyle, bizler sizlerin hayatını hicbir şekilde kumar konusu yapamazdık. Burada doğru bir karar verilmiştir" diye konuştu. Malatyaspor Teknik Direktoru Hikmet Karaman ise, "Biz, burada onceki gun bir mac oynadık. Keşke bugun de bir idare etseydik. Demek ki sayın Valimiz cok duyarlı. Ama biz, bunun ustesinden geliriz. Bizim bu tribune ihtiyacımız var" şeklinde konuştu. Ote yandan sezon acılışında şarkıcı Bulent Serttaş da bir konser verdi. Bu arada, acılış toreninin ardından Malatyaspor, 2. Lig B Kategorisi takımlarından Fatih Karagumrukspor ile bir hazırlık macı yaptı. __________________