Spor Toto Super Ligi takımlarından Galatasaray ve Beşiktaş'ın Keles ilcesine 4 kilometre mesafedeki Kocayayla'ya kamp merkezi kurmak icin talip olduğu oğrenildi. Keles'e 4 kilometre uzaklıkta bulunan Kocayayla, 400 bin metre karelik alanıyla Turkiye’nin onde gelen spor kuluplerinin dikkatini cekiyor. Yuz binlerce lira para harcayıp yurt dışına kampa giden kuluplerin yeni gozdesi bin 200 rakıma sahip Kocayayla oldu. Kocayayla'ya iki surpriz talip cıktı. Keles Belediye Başkanı Suleyman Kaynak, Galatasaray ve Beşiktaş’ın kendilerine muracaat ettiklerini acıkladı. 48 senedir Keles Kocayayla’yı tanıtmak icin şolen duzenlediklerini anlatan Belediye Başkanı Suleyman Kaynak, "Piknik alanı olarak kullandığımız Kocayayla’ya gelen misafirlerimizi ağırlamaktayız. Bundan once bize Galatarasay ve Beşiktaş kulupleri muracaat etti. Bu kulupler, buraya yatırım yapmak istediler. Elimizde belediyemize ait tapulu arazi olmadığı icin bu kuluplerimize yer gosteremedik" dedi. BURSASPOR'A DAVET Bursaspor yonetimine Kocayayla'ya tesis kurma cağrısı yapan Kaynak şoyle devam etti: "Bursaspor başkanına sesleniyorum. Buradan Avusturya’ya kampa gideceklerine, bin 200 rakımlı olan bu oksijen deposu, ormanların icinde olan Kocayayla’mıza yatırım yapmaları icin kendilerini davet ediyorum. Otuz donum arazimiz var. Bu araziyi yap-işlet-devret şeklinde Bursaspor dinlenme kampı olarak duşunuyorum. Nasıl bir Fenerbahce’nin Topuk Yaylası varsa Keles’e de Bursaspor icin dinlenme yeri yapılmasını istiyorum. Bursaspor başkanını Kocayayla’ya davet ediyorum. İnşallah gun gelir, o da buranın kıymetini bilir. Buyuk kuluplerin teklifine kapalıyız, oncelikle Bursaspor’umuza duşunuyoruz.” Bursa Hakimiyet __________________