Bursaspor'un en cok forma giyen yabancı oyuncusu unvanını taşıyan Palo Martin Batalla, "Dunya'da en sevdiğim yerdeyim şu anda" dedi. Bursaspor'un Arjantinli oyuncusu Batalla, dun oynanan Osmanlıspor macının ardından yaptığı acıklamada, "Kulube ilk girdiğim gun bu kadar karşılaşma oynayabileceğimi duşunemezdim. Boyle bir rekoru ele gecirebildiysem cok mutluyum ama eminim cok daha fazla karşılaşmada forma giyebilirim Bursaspor adına. Keyif aldığım ve dunyada en sevdiğim yerdeyim şu anda" dedi. Spor Toto Super Lig'in 7. haftasında dun sahasında Osmanlıspor ile golsuz berabere kalan Bursaspor'da, 193. resmi macına cıkarak kulup tarihinde en cok forma giyen yabancı oyuncu unvanına sahip olan Batalla, "Zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Osmanlıspor iyi bir takım. 1 puanın bu mac icin iyi olduğunu duşunuyorum. Oyunumuzun ustune koyacağımızın farkındayız. İyi yerlere gelmek istiyorsak takımdaki herkese ihtiyacımız olacak" dedi. "Harun gercekten harika bir sezon geciriyor" Kaleci Harun Tekin'in harika bir sezon gecirdiğine dikkat ceken yıldız isim, "Harun gercekten harika bir sezon geciriyor. Onun adına seviniyorum. Cunku her gun ne kadar calıştığını ne kadar alcak gonullu olduğunu gorebiliyorum. Umarım boyle olmaya devam eder. Cunku ihtiyacımız var" diye konuştu. "Dunyada en sevdiğim yerdeyim" Kulupte en cok forma giyen yabancı oyuncu olma unvanını elde etmesine ilişkin ise Batalla, şoyle konuştu: "Kulube ilk girdiğim gun bu kadar karşılaşma oynayabileceğimi duşunemezdim. Cok iyi niyetlerle, cok calışmak icin ve hayaller kurarak geldim Bursaspor'a. Bugun de boyle bir rekoru ele gecirebildiysem cok mutluyum ama eminim cok daha fazla karşılaşmada forma giyebilirim Bursaspor adına. Keyif aldığım ve dunyada en sevdiğim yerdeyim şu anda. Bunun da gundelik hayatımda tadını cıkarmaya calışıyorum." Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Batalla: "Dunyada en sevdiğim yerdeyim"