Kendisi icin hayatta iki onemli kulubun olduğunu soyleyen SivassporTeknik Direktoru Rıza Calımbay, “Birincisi doğduğum, buyuduğum yer Sivas, ikincisi de Beşiktaş’tır, başlayıp bitirdiğim yerdir. İkisinde de cok başarılı olmak istiyorum” dedi.
Yeni sezona iddialı girmek isteyen Sivasspor, kamp hazırlıklarını Gerede'de yaptığı antrenmanla surdurdu. Calışmalar oncesi İhlas Haber Ajansı'na (İHA) acıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktoru Rıza Calımbay, hedeflerinin her zaman ligi en iyi yerde bitirmek olduğunu ifade ederek, "Her şeyden once aldığımız takımda oyuncu sayısı cok azdı ve transfer yapmaya calışıyoruz. Şu ana kadar istediğimiz şekilde olmadı. Yonetim ve biz transfer icin uğraşıyoruz. Cok oyuncumuz gitmiş. Defans, orta saha ve forvette oyuncu cok az. Mutlaka takviye yapmamız lazım, zaman da daralıyor. Hedefimiz belli. Bizim, benim olduğum yerde hedefimiz yukarıda olur. Arkadaşlarımız bir an once katılırsa calışmalarımız daha guzel olacak. Onlar takıma alışacak, biz takıma alışacağız. Ondan sonra da başarı gelecek" şeklinde konuştu. "KAMP CALIŞMA ACISINDAN MUKEMMEL GECİYOR" Kamp calışmalarına değinen tecrubeli teknik adam, "Kamp mukemmel, bir sorunumuz yok ve dort dortluk gidiyor. Bugune kadar cok az oyuncuyla calışıyorduk. Asker arkadaşlarımız vardı. 7 genc arkadaş daha aldık. Onun icin eksiklik acısından sıkıntı yaşadık ama calışma acısından mukemmel geciyor" dedi. "VAR SİSTEMİNİN COK FAYDASI VAR" Yeni goreve gelen TFF ve MHK yonetimleri hakkında konuşan Calımbay, "İkisi de mukemmel insanlar, Nihat başkan, Zekeriya ağabeyimiz olsun. Zekeriya ağabey bizim buyuğumuz Beşiktaş'tan. Turk futboluna buyuk şeyler vereceklerdir. Bu sene daha iyi olacaktır. VAR sistemi daha duzenli işleyecektir. İlk sene hatalar olabilir. VAR sisteminin cok faydası var. Yeter ki biz onu guzel şekilde kullanalım. Bence bu sene daha buyuk faydası olacak" ifadelerini kullandı. "BENİM İCİN İKİ ONEMLİ KULUP VAR. BİRİ SİVASSPOR, İKİNCİSİ BEŞİKTAŞ" Sivas'ta başarılı olmak istediğini sozlerine ekleyen Rıza Calımbay, "Ben Sivaslıyım ve buraya isteyerek geldim, istediler de geldim. Ben burada başarılı olmak istiyorum. Benim icin iki kulup cok onemlidir hayatımda. Birincisi doğduğum, buyuduğum yer Sivas, ikincisi de Beşiktaş'tır, başlayıp bitirdiğim yerdir. İkisinde de cok başarılı olmak istiyorum. Burada tek hedefim Sivas'ın başarısı. Ama taraftarlarımıza cok iş duşuyor. Cok iyi şeyler başaracaksak onların desteği şart" diye konuştu. Gazeteler