Antalyaspor'da yeni transfer Aatif Chahechouhe ile takımın golcusu Souleymane Doukara onemli acıklamalarda bulundular. Aatif Chahechouhe, "Fenerbahce'de yonetimle goruş ayrılıkları yaşayıp kadro dışı kaldım ama Fenerbahce icin hicbir zaman kotu bir duşuncem yok" dedi.Spor Toto Super Lig'de yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'un Yuksek İrtifa Kamp Merkezi'nde surduren Antalyaspor'da yeni transfer Aatif Chahechouhe ile kırmızı-beyazlı takımın golcusu Souleymane Doukara, Demiroren Haber Ajansı'na (DHA) ozel acıklamalarda bulundu. Gecen sezonun ortasında Fenerbahce'den Caykur Rizespor'a transfer olan Aatif, Karadeniz ekibinde cok hayati bir gorev aldığını belirtirken, "Sezon ortasında cok zor durumda olan bir ekibe transfer oldum. Duşme potasındaydılar ve 12 puanları vardı. Bana verilen gorev cok hayati bir gorevdi. Kaptanlığı teklif ettiklerinde cok etkilendim. Rizespor'da elimden geleni yaptım. Saha icinde, saha dışında takım olarak ve kişisel olarak cok iyi bir sezon gecirdik" ifadelerini kullandı. "AYKUT KOCAMAN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR" Uzun zamandır Turkiye'de form giyen Aatif, birlikte calıştığı teknik direktorler icin ise şunları soyledi: "Calıştığım hocalar arasında secim yapmam, hepsinin bana faydaları oldu. Kariyerimde onemli noktalara değindiler. Rıza Calımbay ile başlayalım. Bana guvendi ve beni Bulgaristan'dan Sivasspor'a getirdi. Sonrasında takımın başına Mesut Bakkal geldi ve onun da takımı motive edici konuşmalarını ve takımın arkasında duruşunu unutamam. Aykut Kocaman'dan da bahsetmek istiyorum o da her şeyin en iyisini hak eden bir hoca. Bana cok şey kattı. Onun da kariyerinde buyuk başarılar yaşamasını diliyorum. Son olarak da Okan hoca var. Takımımda kadro dışı kaldığım bir donemde bana guvenip transfer ederek takım kaptanlığını da bana verecek kadar guvendiyse bana cok şey katmıştır. Hayatımın onemli anlarından biri de onun bana kattığı tecrube ve motivasyondur. Aralarında secim yapamam ama bana kattıkları bircok şey oldu." "HAYATIMI BİR AN ONCE DUZENE SOKMAK İSTEDİM" Antalyaspor'a transfer olma surecine de acıklık getiren Aatif, "Caykur Rizespor'la 6 aylık sozleşme imzalamıştım. Orada devam edebilirdim ama Caykur Rizespor bekleme taraftarıydı. Ben hayatımı bir an once duzene sokmak istedim. Bu surecte Antalyaspor'a geldim. Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Ozturk bana gercekten cok ilgi ve alaka gosterdi. Ben de kariyerime burada devam etmek istedim" dedi. "BULENT KORKMAZ TAKIM İCİN İTİCİ BİR GUC" Bulent Korkmaz'ın Turk futbolunda onemli bir yere sahip olduğunu bildiğini soyleyen Aatif, "Cok fazla antrenman yapamadık ama şunu soyleyebilirim ki oyuncularının arkasında yuzde 100 değil yuzde 200'luk bir itici guc durumunda. Bence Antalyaspor, hocamızla birlikte daha yuksek hedeflere yelken acabilir. Bulent Korkmaz, takımın arkasında olan, geleceğe yatırım yapan, takımı en iyi şekilde motive eden bir teknik direktordur" şeklinde konuştu. "TURK VATANDAŞLIĞI İCİN BAŞVURU YAPTIM" Gecen sezon Turk vatandaşlığı icin başvuru yaptığını soyleyen Faslı oyuncu, "Ben bu ulkede kendimi cok iyi hissediyorum. 7 senedir buradayım. Futbolu bıraktıktan sonra burada yaşamak istiyorum. Ben dahil ailem cok iyi Turkce konuşuyor. Vatandaşlık konusunda Rizespor bana cok yardımcı oldu, onlara teşekkur ediyorum. Musluman bir ulke olduğu icin kendimi kalben buraya bağlı hissediyorum. Umarım en kısa surede sonuclanır" diye konuştu. "FENERBAHCE YONETİMİYLE GORUŞ AYRILIKLARIMIZ OLDU" Fenerbahce'de gecirdiği sureci anlatan Aatif, DHA'ya yaptığı ozel acıklamalarda şu ifadeleri kullandı: "İlk yılım adaptasyon sureciyle gecti ama genel anlamda fena değildi. İkinci yıl ise benim acımdan her şey iyi gecti, ligi ikinci sırada bitirdik ama 3. yılımda takımda teknik direktor, başkan dahil olmak uzere bir cok şey değişti. Ben, Nabil ve Volkan, yonetimle goruş ayrılıkları yaşadık ve kadro dışı kaldık. Ocak ayında tekrar takıma cağrıldım. Daha sonra Rizespor'dan bir teklif geldi. Fenerbahce'den ayrılıp Rizespor'a gitmek gercekten zor bir karardı. Caykur Rizespor'a gitmenin şahsım adına ne kadar doğru bir karar olduğunun farkına sonradan vardım. Fenerbahce icin hicbir zaman kotu bir duşuncem yok. Guzel anılarım var orada. Turkiye'nin en guzide takımlarından biri, onlara başarılar diliyorum." İnternethaber