Spor Toto Super Lig'in 29'uncu haftasında Medipol Başakşehir, konuk ettiği Beşiktaş'ı 3-1 yendi. Medipol Başakşehir Başkanı Goksel Gumuşdağ mac sonrası acıklamalarda bulundu. Karşılaşma sonrasında basın mensuplarına acıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Başkanı Goksel Gumuşdağ, "Sezon başından beri onemli bir surec yaşanıyor. Ligde birinci ve ikinci olmayı mayısa kadar taşımış olduk. Uyanış macımız oldu. Yarışa sonuna kadar devam edeceğiz. Mental olarak hocamızın oyunculara verdiği destekten dolayı hocamızı, başarılı mucadelelerinden dolayı futbolcularımızı tebrik ediyorum" dedi. "SON MACA KADAR BU YARIŞTA OLACAĞIMIZA İNANIYORUM" Gumuşdağ, gectiğimiz hafta yoğun bir surec yaşadıklarını dile getirerek, "Psikolojik olarak yoğun bir haftamız oldu. Bu haftayı alıp hala yarışta var olduğumuzu soylemek istiyorduk. Henuz hicbir şey bitmiş değil, onumuzde 5 haftamız var. Kalan haftalarda en iyi mucadeleyi gosterip yarıştaki son maca kadar bu yarışta olacağımıza inanıyorum" diye konuştu. "ACABA BUNU KAC KULUP YAPTI, KAC BAŞKAN YAPTI" Rize'de yaşanan olaylar hakkında da konuşan Gumuşdağ, "Biz Başakşehir olarak sevgi, Fair-Play ve dışarıya yansıyan sempati şampiyonluk kadar kıymetli. Boyle olmasaydı kulup olarak gereğini yapmazdık. Acaba bunu kac kulup yaptı, kac başkan yaptı. Bunu da sormak lazım. Erdemli davrandığımızı duşunuyoruz. O konu geldi gecti. Aile olarak boyle donemlerde kenetleniriz. Dostu da duşmanı da goruyoruz. Kenetlendik, bu her takımın başına gelecek bir şey. Gazetecilerle aynı ailenin paydaşlarıyız. Kenetlenip birbirimize sarılıp yolumuza devam edeceğiz. Bizi dışarıdan karıştırmak isteyenlere musaade etmeyiz" şeklinde konuştu. "BEŞİKTAŞ'I KARDEŞ TAKIM OLARAK GORUYORUZ" Beşiktaş'ın ligin en iyi top oynayan iki takımından biri olduğunu dile getiren Başkan Gumuşdağ, şoyle konuşutu: "Beşiktaş ile bizim farklı bir bağımız vardır. Beşiktaş ile Başakşehir'in kardeşlik, takımdaşlık duygusu var. Beşiktaş'ı kardeş takım olarak goruyoruz. Onlara da bundan sonraki maclarında başarılar diliyoruz." Gunluk Gazeteler