Kayserispor Kulubu Başkanı Erol Bedir, cumartesi gunu sahalarında oynadıkları Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasıyla 6 haftadır suren galibiyet hasretine son verdiklerininı, puan fakirliğine son verdiklerini soyledi. Kayserispor'un deplasmanda oynayacağı Trabzonspor musabakasının antrenmanını takip eden Başkan Erol Bedir, bu arada acıklamalarda bulundu. Geride kalan Aytemiz Alanyaspor macında 3 puan aldıklarını belirten Başkan Bedir, az da olsa nefes aldıklarını soyledi. Galibiyetin kendilerini rehavete kaptırmaması gerektiğini, onlerinde 5 macın alınacak 15 puan olduğunu vurgulayan Başkan Erol Bedir, sozlerini şoyle surdurdu: "Aldığımız her bir macın oneminin buyuk olacağını soylemiştim. Rakiplerimiz gibi biz de her maca galip gelmek icin cıkıyoruz. Bu duşuncede cıktığımız Galatasaray, Fenerbahce ve Bursaspor’u yendik. Yine aynı duşuncede cıktığımız Gaziantepspor, Alanyaspor ve Osmanlıspor maclarını da kaybettik. O maclar artık geride kaldı. Kalan 5 macta benim kanaatim 8-9 puan alıp ligi 40’a yakın puan ile tamamlayacağımızı umut ediyorum.'' Gunluk Gazeteler