Konyaspor Kulubu Başkanı Ahmet Şan, Tenis ve Dağcılık Spor Kulubu Lokali'nde duzenlediği basın toplantısında, uzun suren hazırlık doneminin oldukca iyi gectiğini soyledi. Sakaryaspor macı hazırlıklarına başladıklarını dile getiren Şan, kendi sahalarında yapacakları macı mutlak kazanmayı hedeflediklerini boylece lige iyi bir giriş yapmayı istediklerini kaydetti. Bu sezon en az gecen yılın başarısına ulaşmayı hedef olarak belirlediklerini ifade eden Şan, şunları kaydetti: ''Biz yonetim olarak uzerimize duşeni yaptık, forvet dışında eksik olan mevkilerdeki sıkıntıyı cozduk. Artık top teknik heyet ve futbolcularda. Goruşmeler suruyor, cok yakında forvete bir oyuncu alacağız. 2006-2007 futbol sezonunda ilk 5'e girmeyi hedefliyoruz. Mucadelemiz ve calışmalarımız bu yonde olacak. Bu hedefe taraftarımızın desteği ile ulaşacağız.'' Zafer Demir'in sozleşmesini karşılıklı feshettiklerini anlatan Şan, ''Zafer, 2006-2007 sezonu icin alacağını hak etmeden aldı. Burada Konyaspor'un bir zararı olmuştur'' dedi. Genel kurulda başka aday cıkmadığı icin başkanlığa devam ettiğine de değinen Şan, ''Mecburen başkanlık yapıyorum. Genel kurulun ikinci toplantısından bir gun oncesine kadar aday cıkmasını bekledim, cıkmayınca da mecburen başkan oldum'' diye konuştu. Teknik direktor Nurullah Sağlam ise forvetteki sıkıntı cozulmeden ilk 5'e girme konusunda net bir hedef acıklayamayacağını bildirdi. Ahmed Belal'in yanına iyi bir forvet daha gerektiğini ifade eden Sağlam, ''O mevkide rekabet yaratmalıyız. Rekabet olmadan forvette başarıyı yakalamamız zor olacaktır'' dedi. __________________