Korfez’den bahar futbol turnuvası
Futbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Korfez’den bahar futbol turnuvası
-
04-10-2019, 22:17:50Korfez’den bahar futbol turnuvası Haber Merkezi Korfez dershanelerinin 9,10 ve 11. Sınıf oğrencileri arasında yapmış olduğu bolgesel futbol turnuvasının il elemeleri sona erdi. Konuyla ilgili acıklama yapan dershane muduru Mustafa Batı “Korfez dershaneleri olarak eğitim-oğretim faaliyetlerinin yanında bu tur sosyal aktivitelerle de genclerin birlikte hareket etme, takım ruhu, kazanma, kaybetme, rekabet, centilmenlik, misafirperverlik, liderlik gibi kavramları ozumsemesi, uygulaması amacıyla boyle bir turnuva duzenlemeye karar verdik. Bu tur sosyal faaliyetlerin oğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimlerini de olumlu etkilediğini bildiğimizden ev sahipliğini şube olarak biz ustlendik. Ege bolgesinden 144 şubenin katılacağı turnuvada ilk once şubelerin kendi icerisinden en iyi takım secildi. Daha sonra il genelindeki şubelerin en iyi takımının secilmesiyle il birincileri tespit edildi. Akhisar şubesinden cıkan takımımız Manisa il birincisi olarak Ege finalinde ilimizi temsil edecektir. Başarılarından dolayı oğrencilerimizi kutluyorum. Ege finalinde de takımımıza başarılar diliyorum. Sağlık esenliktir! Sloganıyla bu turnuvaları ceşitlendirerek devam ettirmeyi planlıyoruz. __________________