Olağanustu kongresi icin resmi adaylık başvurusunu yapan Bursaspor Kulubu Başkan Adayı Mesut Mestan, amaclarının Bursaspor'u dunyanın sayılı takımları arasına getirmek olduğunu soyledi. Bursaspor Kulubu Başkan Adayı Mesut Mestan, kulubun 7 Haziran'da gercekleştirilmesi planlanan olağanustu kongresi icin resmi adaylık başvurusunu yaptı. Yeşil-beyazlı kulubun Ozluce Tesisleri'ne gelen Mestan, dilekcesini, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya'ya teslim etti. Şankaya, burada yaptığı konuşmada, Mestan'ın daha once disiplin cezası aldığını hatırlatarak, muracaatının kabul edilmesiyle ilgili kararı, Disiplin Kurulunun vereceğini soyledi. Kongre oncesi başkan adayı sayısının fazla olmasına sevindiklerini dile getiren Şankaya, "Tum adaylara başarılar diliyorum" dedi. "OYLE BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ Kİ HERKESİN ŞAPKASI ONUNE DUŞECEK" Mestan ise kendisinin de Disiplin Kurulunda yer aldığını ve adaylığıyla ilgili bir sorun bulunmadığını anlattı. Bursaspor bayrağını, Spor Toto Super Lig şampiyonluğunun kazanıldığı 2010 yılında Macunkoy Stadı'ndan alıp Boğazici Koprusu'ne astıklarını ve bunu daha sonra Manchester United takımının Old Trafford Stadı'na taşıdıklarını ifade eden Mestan, "Adaylık surecinde daha once gorev alan arkadaşlarım da aday oldu. Onları da tebrik ediyorum. Amacımız; Bursaspor'u dunyanın sayılı takımları arasına getirmek. Gecmişte, 'Oyle başarılara imza atacağız ki herkes şaşıracak' demiştik. Herkes gulmuştu ama şampiyon olduk. Tekrar soyluyorum, oyle başarılara imza atacağız ki herkesin şapkası onune duşecek" ifadelerini kullandı. Ntvspor __________________