Caykur Rizespor'un yeni transferi Amedej Vetrih kampa katıldı
Futbol0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Caykur Rizespor'un yeni transferi Amedej Vetrih kampa katıldı
-
04-10-2019, 22:02:28Caykur Rizespor'un yeni transferi Amedej Vetrih, yeni takımının Erzurum kampına katıldı. Slovenya'nın Domzale takımından transfer edilen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Amedej Vetrih, takıma uyum sağlaması icin zamana ihtiyacı olduğunu soyledi. Caykur Rizespor'un Erzurum kampına katılan Amedej Vetrih, Palandoken'deki bir otelde basın toplantısı duzenledi. Caykur Rizespor'da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Vetrih, gelmeden once Dario Melnjak'tan gerekli bilgileri aldığını ifade etti. Vetrih, "Buraya gelmeden once takım hakkında her hangi bir araştırma yapacak kadar zamanım olmadı. Ama takımda olan Melnjak'la konuştum. Cunku benim eski takım arkadaşım. Bana cok iyi şey soyledi. Gerek şehir, gerek kulup, gerekse taraftan hakkında. Caykur Rizespor'u tercih etmemdeki en buyuk etken bu oldu" dedi. Takımın gecen sezon gosterdiği performansı cok iyi bildiğini anlatan Vetrih, "Gecen sezon ozellikle ikinci yarı cok iyi iş cıkardılar. Bu sezon icin konuşmak icin henuz erken. Kesin konuşmaktan kacınmayı tercih ediyorum. Soyleyeceğim tek şey iyi bir oyun oynamak istiyoruz ve takımı en iyi şekilde temsil edip olabildiğince ligi ust sırlarda bitireceğiz. Ben burada takım icin elimden gelenin en iyisini yapmaya calışacağım. Ozellikle takım icin bireysel anlamda da elimden geleni yapmaya calışacağım. Olabildiğince fazla maca cıkabilmek, forma şansı bulmak istiyorum. Ama bu sonucta hocamızın takdiri olacaktır. Ben daha ziyade takım oyuncusu olduğumu duşunuyorum" diye konuştu. Gunluk Gazeteler. __________________