Ankaragucu Başkanı Mehmet Yiğiner, ilk mactaki puan kaybını yol kazası olarak nitelendirdiklerini hatırlatıp, “Alınan bu farklı galibiyetle de rehavete kapılmamalıyız” uyarısında bulundu. Ankaragucu Başkanı Mehmet Yiğiner, ilk mactaki puan kaybını yol kazası olarak nitelendirdiklerini hatırlatıp, “Alınan bu farklı galibiyetle de rehavete kapılmamalıyız” uyarısında bulundu. Ankaragucu Başkanı Mehmet Yiğiner, 6-0 kazandıkları Eyupspor macından sonra yaptığı değerlendirmede, “Boyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Fakat bir macı kazandık diye gevşeyip, rehavete kapılmayacağız. Bu musabaka geride kaldı. Onumuzdeki musabakalara odaklanmalıyız” dedi. Bir aylık sureye gereksinim duyduklarını daha once dile getirdiğini hatırlatan Yiğiner, şoyle konuştu: “İlk macta eksiklerimiz vardı. Milli takıma giden oyuncular vardı ve yeniler hazır değildi. Eyupspor karşısında, milli oyuncular; Gokhan, Hasan ve Emre forma giydi. Yenilerden Mehmet Cakır, Selim Teber ve Serhat Gulpınar sahadaki yerini aldı. Bunların kadroya girmesi takımı etkiledi. Bundan sonra daha cok calışmalıyız. Ancak, ayağımız yere sağlam basmalı. Bu sonucun tesaduf olmadığını gostermeliyiz. Ankaragucu’nun yeri burası değil. Diriliş sezonunda, bize şampiyonluk yakışır. Her oyuncu, arma icin, bu buyuk camia icin oynamalı ve bu ruhu sahada mucadelesi ile ortaya koymalı.” ANKARA UYANMAYA BAŞLADI Ankara’da bir uyanma olduğunu, bunun tum sezona yayılmasını istediklerini belirten Yiğiner, şunları soyledi: “Cezamız olmasaydı, inanıyorum ki bu haftaki macımızda stat tamamen dolardı. İnsanlar, bu takıma gonulden bağlı ve deplasmanda bile bizi yalnız bırakmıyor. Destek bizim icin cok onemli. Ben hem sayın Valimizin hem de Buyukşehir Belediye Başkanımızın, Ankaragucu’ne ayrı bir değer verdiğini, sporu cok sevdiğini biliyorum. Onların da bizim yanımızda olacağından, destek vereceğinden hic şuphem yok. Biz, her maca galibiyet parolası ile cıkan, beraberliğe bile uzulen bir yapıdayız. El birliği ile Ankaragucu’nu, layık olduğu yere taşıma gayreti icindeyiz.” Sporanki
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- "Ankaragucu'nun Yeri Burası Değil..."