Super Lig'de kalmayı garantileyen Kayserispor'un teknik direktoru Mesut Bakkal, "Kumede kalmaya, istemenin de otesine gectik, adeta iman ettik" dedi. Mesut Bakkal, takımında oyuncularının kalitesinin belli olduğunu, futbolcularının bunu goreve geldiği 3 haftada aldıkları galibiyetlerle gosterdiklerini vurgulaken şunları soyledi: "Sporcularıma teşekkur ettim. Ovguyu hak ediyorlar. Aytemiz Alanyaspor ve deplasmandaki Trabzonspor karşısında alınan galibiyetler cok anlamlydı. Atiker Konyaspor macı bu anlamda da onemliydi. Cok kısa zamanda sporcularla iyi anlaştık. Devre arası yapılan transferler inanılmaz guc katmış. Her zaman kazanmak isteyen, kazanmayı seven bir hocayım. Bugun stresten uzak rahatlamış bir takım var. Ama, bakın hepsi bir arada birlik ve beraberlik icindeler. Burada yonetime de teşekkur etmek istiyorum. Cok calıştılar. Belki kendi yukumlulukleri olmayan işlerde de canla başla uğraştılar. Bırakın ellerini, taşın altına kafalarını koydular. Boyle olunca da kenetlendik, istedik. İstemenin bir onune gectik iman ettik. Muyluyum, huzurluyum ve gururluyum.” “TARAFTARA TEŞEKKUR” Mesut Bakkal, desteklerinden dolayı taraftarlarına goreve ilk geldiği zamandan beri kendisine destek vediği icin teşekkur ettiğini ifade ederken de, "Taraftarlarımıza Atiker Konyaspor macı oncesi cağrıda bulunmuştum saolsunlar bu cağrıma riayet ettiler. Bu bize cok yaradı" diye konuştu. Kulubun yeni tesislerinin tamamlanması gerektiğini sozlerine ekleyen Mesut Bakkal, iyor. Yeni tesislerin bitmesi gerekiyor. Yakışan bu. Ben 3 haftalık surede uzerime duşeni yapmaya calıştım. İnşallah bundan sonra guclu bir Kayserispor oluşturulacaktır” dedi. “ZAFER SARHOŞUYUM” Kayserispor’un kalan 3 macında takım kadrosunda buyuk bir değişiklik yapmayacağının altını cizen Mesut Bakkal, bu konuda şunları soyledi: "Kalan zamanda Kayserispor icin gelecek sezon yararlı olacak isimlere ağırlık verebiliriz. Haftanın ilk gunu ve ben de hala zafer sarhoşuyum. Bu hafta boyunca duruma bakacağız yonetimle goruşeceğiz. Ama şu oynayacak bu oynayacak dersem haksızlık yapmış olurum.” ENGELLİ TARAFTARDAN TATLI Kayserispor’un butun ic saha maclarını takip eden down sendromlu taraftarı Mehmet Taşdemir, antrenmandan oncesi futbolculara baklava ikramında bulundu. Kulubun Kadir Has Tesisleri'nde yapılan antrenmanı babası ile izlemeye gelen down sendromlu Mehmet Taşdemir, bu arada teknik direktor Bakkal ve futbolcularla tanıştı. Takımı ligde kalmayı garantilediği icin yanında getirdiği tatlıyı futbolculara ikram eden Mehmet Taşdemir, daha sonra sahada sarı kırmızılı takımla bir sure antrenman yaptı. Gunluk Gazeteler.