Bursaspor Teknik Direktoru Bulent Korkmaz, Bursaspor'da yaşanan sorunlar nedeniyle istifa etmeyeceği tartışmalarına, "Bursaspor taraftarı ve caimasının ilgisine kayıtsız kalamazdım. Beni gorevden almadıkları surece ben Bursaspor'un teknik direktoruyum" diyerek son noktayı koydu. Vakıfkoy Orhan Ozselek Tesisleri'nde basın toplantısı duzunleyen Korkmaz, Bursaspor'da yaşanan olayların kendilerini uzduğunu ancak bundan sonra maclara konsantre olacaklarını soyledi. İstanbul Buyukşehir Belediyespor macından sonra kararını vereceğini soylediğini hatırlatan Korkmaz, şoyle konuştu: "Ama takımın başında sahaya cıktığımda orada bulunan taraftarlarımızın lehime yaptıkları tezahuratlar ozellikle gorevi bırakmamı istememeleri heyecanımı ve gucumu daha da arttırdı. Dun akşam yapılan Divan Kurulu iftar yemeğine davet edilmem, burada Bursa'nın ileri gelen burokratları, siyasileri, işadamları ve değerli delegelerin şahsıma gosterdikleri ilgiyi karşılıksız bırakmamam lazımdı. Oyuncularımla bugun yaptığım toplantı sonucunda aldığım pozitif elektrik, eski gunlerimize doneceğimizin sinyallerini verdi. Onumuzde cok kritik gunler ve maclar var. Bunların bilincindeyiz. Onumuzdeki ilk mac Fenerbahce daha sonra kupada Boluspor ile karşılacağız. Kupa maclarında kazanılan her mac maddi kaynak sağlıyor. Ancak oncesinde cok onemli bir Fenerbahce macımız var. Herkes bu maca konsantre olacak, yaşayacak ve hissedecek. Bu nedenle siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızdan gecmişte yaşanan sıkıntıları tekrar dile getirmemenizi ve onumuzdeki maclara konsantre olabilmemiz icin katkılarınızı bekliyorum. Taraftarımızında sonuclar ne olursa olsun her zaman takımına eskisinden daha fazla destek olmalarını istiyorum. Geldiğim gunden bu yana Bursa'nın birlik ve beraberlikle başarıya gideceğini soyledim. Bu zor gunlerde Bursa'yı sıkıntıya sokacak birisi değilim. İstifa dilekcemi sunmadığım veya beni gorevden almadıkları surece ben Bursaspor'un teknik direktoruyum. Ne zaman gorevimden istifa edersem o zaman Bursa'yı bırakmış olacağım. Ozellikle soylemek istediğim birşey varsada o da şudur; Beni Bursa halkına sevdiren herkese cok teşekkur ediyorum ve onların sevgisine layık olmaya calışıyorum ve calışağımda." Korkmaz, Mbesuma ile ilgili bir soruya da, "Milli takıma gitti ve hala gelmedi. Ben hicbir oyuncunun bekcisi değilim. Belli bir program vardır uymak lazım. Bekliyoruz. Ben yonetime isterseniz sozleşmesini feshedebilirsiniz dedim. Artık gerisi Mbesuma`ya kalmış. Benim sorunum değil" cevabını verdi. Ote yandan Bursaspor takımı hafta sonu Fenerbahce ile yapacağı macın hazırlıklarını tesislerde yaptığı antrenmanla surdurdu. __________________