"Tepkim, karı gibi dır dır edenlere!"
Futbol0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- "Tepkim, karı gibi dır dır edenlere!"
-
04-10-2019, 21:55:23Karasu, olağanustu kongre sureciyle ilgili kulubun resmi internet sitesinde yaptığı acıklamada, ''Bugun sizi bir maceranın ortasına itenler, emin olun ki iş odemeye gelince sizi yalnız bırakacaktır'' diyerek, şunları kaydetti: ''Bursaspor'a zarar veren bu kişiler bize hukmedemeyince, yeni kurbanlar arama yoluna gittiler. Bursaspor'un şu anda bile futbolcular dışında kimseye borcu yoktur. Futbolcular da 10 Eylul itibariyle odeme teklif ettiğimiz halde paralarını alamadıklarını gerekce gostererek antrenmana cıkmamıştır. Oysa sunduğumuz odeme planı kabul gorseydi, bu tarih itibariyle teknik heyet dahil herkesin parası odenmiş olacaktı.'' -''TEPKİM, 44 YILDIR KARI GİBİ DIR DIR EDENLERE''- Karasu, Bursaspor taraftarlarının macera arayanlara değil, kulube gercek anlamda hizmet edecek kişilere ihtiyacı bulunduğunu ifade ederek, şoyle devam etti: ''Genel kurul surecinde Bursaspor'un bir yanlışa daha tahammulu yok. Bursaspor uzerinden siyaset yapanlar veya soz hakkı olduğunu sananlar, bir kişiyi on plana atacağına 15 kişiye soz gecirip, Bursaspor'un borclarını odetsinler, sonra genel kurul hur iradesi ile başkanını secsin. Gorsel ve yazılı basını kullanıp yonetimi parcalayan zihniyet, benim başkan olarak Bursaspor'a katkımı da katletmiş ve kuruş para harcamadığımı, hatta divan kurulundan kactığımı yazmışlardır. Benim tepkim, 44 yıldır karı gibi dır dır edenlere, bir de boş konuşanlara. Bunlar Bursaspor'a hizmet etmek istiyorlarsa genel kurul oncesi yuvarlak laflarla değil, kesin ifadelerle borcları odeyeceklerini ifade etmeliler.'' Genel kurulda kim secilirse secilsin, herkesin maddi destek vermesinin şart olduğunu vurgulayan Karasu, ''Lafla, boş vaatlerle sorunların ustesinden gelinmez. Boyle 15 tane yurekli adam varsa, yonetici ve başkan adayı olmamam şartıyla ilk başta benim adımı yazabilirler. Nakit karşılığı aldığım 1 milyon YTL'lik vadeli cekleri iade etmeye hazırım'' dedi. __________________