Medipol Başakşehir'in yeni transferi kaleci Muhammed Şengezer, turuncu-lacivertli takıma katkı yapmak istediğini soyledi. Medipol Başakşehir'in yeni transferi kaleci Muhammed Şengezer, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda İstanbulspor'u 1-0 yendikleri hazırlık macının ardından basın mensuplarına acıklamalarda bulundu. Başkan Goksel Gumuşdağ'a kendisini transfer ettiği icin teşekkur eden genc kaleci, "Gercekten beni son dakikaya kadar takımına almak istedi. Ben 12 senedir Bursaspor'da oynuyordum. Bu benim ilk transferim. İlk başta tuhaf oldum cunku ailemden, yuvamdan ayrıldım. Ama her gidişin bir guzelliği vardır. İnşallah bu sene Başakşehir ile gecen sezondan yarım kalan bir işi tamamlamak icin elimizden gelen her şeyi yapacağız." diye konuştu. "Başakşehir'i kendime uygun gorduğum icin sectim" Muhammed, Medipol Başakşehir'in deneyimli kalecisi Mert Gunok'la daha once Bursaspor'da birlikte oynadıklarını hatırlattı. "Mert ağabeyle Bursaspor'da da beraber calıştık. Volkan ağabeyi de milli takımlardan tanıyorum. Cok iyi niyetli ve guzel kalpli insanlar. Onlardan tecrube kazanırsam ne mutlu bana. Bazı şeyleri başarmak istiyorum, inşallah devamı gelir. Başakşehir'i kendime uygun gorduğum icin sectim. Onların beni istemesine de mutlu oldum. Onlar istedi, ben de istedim. Başakşehir'e katkı sağlamak icin elimden ne geliyorsa yapacağım." Kaynak: AA
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- "Başakşehir'e katkı sağlamak icin elimden ne geliyorsa yapacağım"